Βαθμολογία

Συμπλήρωσαν κάρτες Μόρας, Μασούρας

Με τρεις κίτρινες κάρτες ολοκληρώθηκε για την ΑΕΛ το χθεσινό (16/4) παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο AEL FC ARENA για την 27η αγωνιστική της Super League.

Την κίτρινη κάρτα του ρέφερι Εμμανουήλ Σκουλά αντίκρισαν οι Γιάννης Μασούρας, Βαγγέλης Μόρας και Άντονι Φατιόν, με τους δυο πρώτους να επηρεάζονται από τις κάρτες αυτές.

Πιο συγκεκριμένα ο Μασούρας έφτασε τις τέσσερις και έτσι αναγκαστικά θα πρέπει να δηλωθεί σε ένα από τα τρία παιχνίδια των "βυσσινί" προκειμένου να εκτίσει την ποινή του. Επτά κίτρινες για τον Μόρα για τον οποίο η κάρτα μπορεί να ήταν η δεύτερη με τη φανέλα της ΑΕΛ, όμως έχει πέντε από το πρώτο μισό που έπαιζε στο Παναιτωλικό, άρα θα πρέπει να δηλωθεί στα δυο από τα τρία τελευταία ματς να εκτίσει.

Θυμίζουμε ότι τα τρία τελευταία ματς της ΑΕΛ κατά σειρά είναι με ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός), Ξάνθη (εκτός) και Λαμία (εντός) την τελευταία αγωνιστική. Τέλος δεκατέσσερις κίτρινες συμπλήρωσε ο Άντονι Φατιόν ο οποίος έχει ήδη δηλωθεί να απουσιάσει από τα παιχνίδια σε Γιάννενα και Ξάνθη, όπου επίσης θα απουσιάσει και ο Ζίζιτς, ενώ στο ματς των Πηγαδίων και ο Μιλοσάβλιεβιτς.

Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες των παικτών της ΑΕΛ:

Φατιόν: 14

Γουάλας: 8

Ζίζιτς: 7

Γκόλιας: 6

Λαγός: 6

Περόνε: 5

Κρίσμαν: 5

Ντέλετιτς: 5

Αγκάνοβιτς: 4

Ρέντζας: 4

Μιλοσάβλιεβιτς: 4

Μασούρας: 4

Μπόζοβιτς: 3

Φάρκας: 3

Ναζλίδης: 2

Χούμπτσεφ: 2

Λεοζίνιο: 2

Γιοβάνοβιτς: 2

Μόρας: 2 (5 με Παναιτωλικό)

Ανδρεόπουλος: 1

Αναστασόπουλος: 1

Ναβάρο: 1

Κούσας: 1

Μλαντένοβιτς: 1

Γκoΐκοβιτς: 1

και οι κόκκινες:

Αγκάνοβιτς: 1

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΜΑΚΟΣ