Βαθμολογία

Αντωνίου: «Παίξαμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια φέτος»

Ικανοποιημένος ήταν μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό ο προπονητής της ΑΕΛ Σωτήρης Αντωνίου, αφού η ομάδα του κέρδισε με 4-2 και είναι πλέον σε πολύ καλύτερη βαθμολογική θέση, ενώ πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ΟΑΚΑ για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Το πρώτο πράγμα που οφείλω να κάνω, είναι να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε πάρα πολύ άσχημα για εμάς. Αυτοί είχαν όμως το ψυχικό σθένος να «γυρίσουν» γρήγορα το ματς βγάζοντας επιθετική ψυχολογία όσον αφορά στο να το πετύχουν.

Συγχαρητήρια πρέπει να τους δώσω και για το στυλ που δουλεύουμε εδώ και ένα μήνα στο τρόπο παιχνιδιού μας δείχνουν να ανταποκρίνονται σε υψηλό βαθμό. Παίζοντας με ένα νέο τρόπο.

Παίξαμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια φέτος. Ήταν από τα καλύτερα πρώτα ημίχρονα της ομάδας με πολλές ευκαιρίες, ακόμα κι όταν ο αντίπαλος ήταν με έντεκα ποδοσφαιριστές. Δημιουργήσαμε πολλές κλασικές ευκαιρίες από παντού. Είχαμε καλή κατοχή και καλές μεταβιβάσεις.

Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι για την ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να διαχειριστούμε και το σκορ και το παιχνίδι που ακολουθεί σε τρεις μέρες και είναι πολύ μεγάλο για εμάς. Όπως και παίκτες που προέρχονται από τραυματισμούς, όπως οι Κρίζμαν, Γουάλας, ο Ρέντζας που είχε ένα πρόβλημα με τους προσαγωγούς και ο Λεοζίνιο.

Οι παίκτες μου στο δεύτερο ημίχρονο χαρήκαν το παιχνίδι, βγάζοντας μεγαλύτερη ελευθερία στις ενέργειές τους. Κάτι που θεωρώ πως το χρειαζόντουσαν. Όλα τα παιχνίδια φέτος ήταν άκρως πιεστικά. Και πάλι όμως δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει πάρα πολλά τέρματα σήμερα.

Το σημαντικό είναι όμως πως πήραμε τρεις πόντους και ψυχολογία για το παιχνίδι της Τετάρτης. Συγχαρητήρια λοιπόν στους ποδοσφαιριστές μου. Όσες μέρες βρίσκομαι στην ΑΕΛ, δουλεύουμε σκληρά στο νέο τρόπο παιχνιδιού που θέλω να περάσω και νομίζω πως με την πάροδο του χρόνου και με τα παιχνίδια θα δούμε μία ομάδα που θα παίζει ένα ωραίο ποδόσφαιρο και θα το χαίρεται κι ο κόσμος. Όπως κατάλαβα ο κόσμος το δέχθηκε και σήμερα χειροκρότησε και την ομάδα και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος».