Βαθμολογία

K20: Εντός έδρας ήττα για την ΑΕΛ από τον Ολυμπιακό (PICS)

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη την Κυριακή (15/4) στις 11 το πρωί στο Στάδιο Αλκαζάρ ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Ολυμπιακό για την Κ20 της Super League. Ματς εξ’ αναβολής για την 16η αγωνιστική του δευτέρου γύρου.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Φωτογραφίες: Κώστας Τσομάκος

Η ομάδα του Ολυμπιακού κατάφερε να πάρει τη νίκη (0-1) με ένα γκολ που σημείωσε στο τελευταίο μέρος του ματς. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας και είχε τρεις ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Η ΑΕΛ κατά βάση προσπαθούσε να «τρέξει» με ξαφνικές αντεπιθέσεις χωρίς όμως να έχει κάποια αξιόλογη τελική προσπάθεια.

Στο 3’ κεφαλιά του Κατσούκη, η μπάλα στο δοκάρι. Στο 34’ ο Τσερκώνης είδε το σουτ που έκανε να σταματά στο δοκάρι. Τελευταία φάση στο πρώτο ημίχρονο στο 39’ με τον Βοϊλη να βρίσκεται απέναντι από τον Μπίντση, με τον κίπερ της ΑΕΛ να διώχνει σωτήρια των κίνδυνο με τα πόδια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φάσεις ήταν ελάχιστες με την ΑΕΛ να ανεβάζει στροφές και τον Ολυμπιακό να οπισθοχωρεί. Στο 80’ η ΑΕΛ είχε μια καλή στιγμή με τον Μακρή να κάνει το σουτ στην αντεπίθεση, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.

Στο 84’ όμως σημειώθηκε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Ο Βοϊλης ήταν ο σκόρερ που με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η ΑΕΛ προσπάθησε αρκετά στην επανάληψη, όμως ο Ολυμπιακός κατάφερε να σημειώσει το γκολ που έκρινε και το αποτέλεσμα.  

ΑΕΛ (Βασίλης Μπακογιάννης): Μπίντσης, Κυρμιτσής, Καραθάνος, Μπιγκάνος (64’ Βαφειάδης), Νούσιος, Καραμπίνας, Τάρτας, Μουξιός (56’ Πλατάνας), Χατζής, Καλούσης, Μακρής (86’ Φωτόπουλος).

Ολυμπιακός (Βασίλης Βούζας): Καράδαης, Δήμος (79’ Τσιριγώτης), Κούγιος, Τσιμπούκας, Παπαδόπουλος, Νεοφυτίδης, Ζιάκας (64’ Κωστανάσιος), Φυτόπουλος (70’ Ξενιτίδης), Βοΐλης, Κατσούκης, Τσερκώνης.

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης, Καραγιάννης, Νάκας.