Βαθμολογία

Σκουρτόπουλος: «Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας»

Ιδιαίτερα ενοχλημένος από τους διαιτητές εμφανίστηκε στην Συνέντευξη Τύπου ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά την ήττα από την ΑΕΚ με τον προπονητή του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου και Ομοσπονδιακό τεχνικό να αναφέρει πως άπαντες στην ομάδα είναι προβληματισμένοι από συνεχόμενες κακές διαιτησίες.

Αναλυτικά: «Η ΑΕΚ σίγουρα έχει διαφορά ποιότητας και βαθύτερο ρόστερ. Είχαμε και τον Μπαρτ τραυματία, έπαιξε με δύο ενέσεις. Αυτό είναι προς τιμήν του. Προσπάθησε όσο μπορούσε. Φάνηκε το πρόβλημα στους ψηλούς μας. Ειδικά με ομάδες που έχουν τέτοιο μέγεθος.

Από την άλλη έχουμε αρχίσει και προβληματιζόμαστε με την όλη κατάσταση. Είμαστε μια ομάδα που δεν έχει αναφερθεί ποτέ σε αυτά. Μετά το ρεσιτάλ της Αμαλιάδας που σε 2′ είχαμε 7 φάουλ και μια τεχνική ποινή, σήμερα στο γήπεδό μας οι βολές είναι 17-35 υπέρ της ΑΕΚ. Είδατε το παιχνίδι, αν μπορείτε να μου πείτε από πού βγαίνει αυτή η διαφορά, να την καταλάβω και εγώ. Αυτά που έχουν δει φέτος τα μάτια μας δεν ξέρω από πού προέρχονται. Ας τα σκεφτούν αυτοί που πρέπει. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας.

Δύσκολο είναι για όλους. Αν μπορέσουμε, θέλουμε να κάνουμε άλλη μια νίκη. Έχουμε το αβαντάζ, οι άλλοι μας κυνηγούν. Θα συνεχίσουμε μέσα στο γήπεδο να παλεύουμε καθαρά, χωρίς καμία ματωμένη μύτη, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ελπίζω το ίδιο να γίνει παντού».

Σάκοτα: «Πιο ποιοτική ομάδα η ΑΕΚ»

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Ήταν σημαντικό να μην κάνουμε άλλο λάθος. Είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο και θέλουμε να φτιάξουμε το κλίμα με νίκες. Ο αντίπαλός μας ήθελε τη νίκη, αλλά εμείς είμαστε πιο ποιοτική ομάδα και αυτό φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλάξαμε την άμυνά μας στο πικ εν ρολ και περιορίσαμε τα τρίποντα του ΓΣΛ Φάρου. Ήταν καθοριστικό για εμάς να πάρουμε τη νίκη. Η νίκη αυτή έχει μεγάλη σημασία για την ψυχολογία μας. Καλή συνέχεια στον ΓΣΛ Φάρο και στην προσπάθεια παραμονής που κάνει».