Βαθμολογία

Αρνιά για χάρη της Φορτούνας Κουτσοχέρου (PICS)

Η Φορτούνα Κουτσοχέρου κατάφερε σε 15 αγωνιστικές να μην ηττηθεί, αφού σημείωσε 12 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Έχει 39 βαθμούς και είναι πρωταθλήτρια στον όμιλό της στην Γ’ ΕΠΣΛ. Μετά τη νίκη με 5-1 επί του Μυραϊκού το Σάββατο (14/4), ακολούθησε ένα όμορφο γλέντι στην ταβέρνα «Νιαβή» στο Κουτσόχερο.

Το τρόπαιο προσέφεραν μετά το τέλος του αγώνα, στην ομάδα της Φορτούνας το κλαμπ των Εραστών ποδοσφαιριστών του Κουτσοχέρου. Σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας με τον πρόεδρο κ. Λεωνίδα Τσιούτσια, τον προπονητή κ. Βασίλη Κυριάκο και όλους τους παίκτες απόλαυσαν τα πλούσια εδέσματα που ήτανε τρία αρνιά, τα δύο προσφορά από τον κ. Χρήστο Τσιούτσια και το ένα αρνί προσφορά από τον κ. Βασίλη Νταβαρούκα που έχει το κρεοπωλείο του στον Αμπελώνα.

Τα ποτά προσέφερε ο τερματοφύλακας της ομάδας ο κ. Χρήστος Πρίφτης. Ανέλαβε να μιλήσει εκ μέρους της ομάδας ο αντιπρόεδρος κ. Βαγγέλης Μπακογιάννης και αφού έδωσε συγχαρητήρια για την άνοδο, ευχαρίστησε με την σειρά του τους εξής: Τους «χρυσούς» χορηγούς που βοήθησαν τα μέγιστα στο πρωτάθλημα, Θερμοτέκ – Μονωτικά Υλικά Στέργιος Τσόγκας, Ηλίας Κάργκογλου Forch Εξοπλισμοί συνεργείων αυτοκινήτων, Auto Spead συνεργείο και βελτιώσεις αυτοκινήτων, Πρίφτης Χρήστος και ΥΙΟΙ κατασκευαστικές εργασίες και Βασίλης Μπορουζίκας Ηλεκτρολογικός Εξοπλισμός.

Ευχαρίστησε τον πρόεδρο του χωριού και ποδοσφαιριστή της ομάδας κ. Βάϊο Φονιά, καθώς και τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Αντώνη Φονιά, καθώς και το κλαμπ των Εραστών ποδοσφαιριστών του Κουτσοχέρου για την άψογη συνεργασία. Τον προπονητή της ομάδας κ. Βασίλη Κυριάκο καθώς και τους παίκτες για το πνεύμα τους και το ήθος που επέδειξαν όλη τη χρονιά. Τον φροντιστή της ομάδας κ. Βασίλη Ανδριώτη (μούρτη), καθώς και όλο τον κόσμο που στήριξε και πίστεψε στην ομάδα για να φτάσει στην άνοδο. Ιδιαιτέρως ευχαρίστησε το athleticlarissa και την Βάσω Γκατζούλη για την μεγάλη στήριξη όλη τη χρονιά.