Βαθμολογία

Αναβολή συνέντευξης Κούγια, στις 17/5 το ΑΕΛ Radio

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα (10/4) η ΠΑΕ ΑΕΛ και στην οποία ενημερώνει ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του μεγαλομετόχου Αλέξη Κούγια, αναβάλλεται η προγραμματισμένη συνέντευξη του η οποία θα γίνει μετά το παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Παράλληλα για τεχνικούς λόγους αλλά και αλλαγής των προσώπων που θα επιμελούνται και θα παρουσιάζουν τις εκπομπές, η επαναλειτουργία του ΑΕΛ Radio μετατίθεται από τις 12 Απριλίου για την Πέμπτη 17 Μαΐου, ημερομηνία ιδρύσεως της ΑΕΛ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

1. Για λόγους εκτάκτου επαγγελματικής απασχολήσεως του κ. Κούγια (διακοπή δίκης που αφορά τον Δήμο Γλυφάδας για την Πέμπτη και Παρασκευή 12 και 13 Απριλίου) αναβάλλεται η προγραμματισθείσα συνέντευξη τύπου, την οποία θα έδιδε ο κ. Κούγιας σχετικώς με διαιτητικά λάθη που στέρησαν από την ΑΕΛ τη διεκδίκηση της εξόδου στην Ευρώπη μέσω του Πρωταθλήματος (ακυρώσεις γκολ, πέναλτι που δόθηκαν εις βάρος μας και πέναλτι που δεν δόθηκαν υπέρ μας, κάρτες, αποβολές που καταλογίστηκαν και αποβολές που δεν καταλογίστηκαν) και για τις λανθασμένες δικαστικές αποφάσεις και τα υπερβολικά πρόστιμα. Η συνέντευξη θα γίνει μετά τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ και σε ημερομηνία που θα δημοσιοποιηθεί.

2. Για λόγους τεχνικούς (αδυναμία εμπρόσθεσμου ολοκληρώσεως του στούντιο στο κέντρο της πόλης) αλλά και αλλαγής των προσώπων που θα παρουσιάζουν εκπομπές, λόγω προβλημάτων που ανέκυψαν εξαιτίας της αναμείξεως τους σαν εκπροσώπων τύπου σε άλλες ομάδες, αναβάλλεται η έναρξη των εκπομπών του AEL RADIO 104,8 και μετατίθεται για την 17/5/2018, ημερομηνία ιδρύσεως της ΑΕΛ, αλλά και ημερομηνία που ορίστηκε από το Πρωτοδικείο κατά σύμπτωση για τη συζήτηση ενώπιον των δικαστηρίων της Λάρισας της αιτήσεως της ΑΕΛ κατά της Γήπεδο Λάρισας ΑΕ για τη μείωση κατά 50% του μισθώματος για τη χρήση του AEL FC ARENA.