Βαθμολογία

Εν αναμονή της οριστικής απόφασης

Σε αναμονή βρίσκονται στην ομάδα της ΑΕΛ σχετικά με το αν θα υπάρξει κάποια αλλαγή στην ημέρα ή και στην ώρα του αγώνα ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ένα ματς το οποίο έχει οριστεί από την ΕΠΟ για την Πέμπτη 19 Απριλίου στις 19:30, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή. Και αυτό διότι την ίδια ημέρα στις 21:15 έχει οριστεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ το δεύτερο παιχνίδι των προημιτελικών της Ευρωλίγκα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ρεάλ.

Με απλά λόγια μιλάμε για δυο μεγάλα αθλητικά γεγονότα, την ίδια ημέρα στον ίδιο χώρο και με φιλάθλους του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, άρα σοβαρό ενδεχόμενο να συμβούν επεισόδια. Σίγουρα η Ελληνική Αστυνομία δεν θα θέλησει να υπάρξει συνάντηση οπαδών των δυο ομάδων παρότι τα παιχνίδια τα χωρίζουν λιγότερες από δυο ώρες.

Γιατί πολύ απλά όταν θα ετοιμάζονται οι φίλαθλοι της ΑΕΚ να εισέρχονται στο γήπεδο για το παιχνίδι της ομάδας τους, θα φτάνουν στο ΟΑΚΑ οι πρώτοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκό για το παιχνίδι της δικιάς τους ομάδας, άρα θα υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να ξεφύγει η κατάσταση κάτι που σίγουρα ουδείς λογικός άνθρωπος θέλει να συμβεί.

Όπως και να 'χει πάντως στην ΑΕΛ περιμένουν την οριστική απόφαση για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και αν τελικά θα αγωνιστούν απέναντι στην Ένωση την Πέμπτη 19/4 όπως αρχικά είχε οριστεί ή αν θα υπάρξει αλλαγή. Το σίγουρο είναι ότι εντός της εβδομάδος αναμένεται να αποφασιστεί οριστικά το πότε θα λάβει χώρα η ρεβάνς.