Βαθμολογία

H ομάδα του Α.Ο.Φοίβος Γιάννουλης μοίρασε χαμόγελα!

Ο Αθλητικός Όμιλος Φοίβος Γιάννουλης έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο για μια ακόμη φορά προσφέροντας ευχάριστες στιγμές σε ανθρώπους που δοκιμάζονται καθημερινά με θέματα υγείας.

Τους ήρωες της ζωής που νοσηλεύονται στο Απολλώνειο κέντρο αποθεραπείας & αποκατάστασης στο 6ο χλμ. Λάρισας-Κοζάνης (Γιάννουλη) επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της ομάδας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, τον προπονητή και παίχτες της αντρικής και εφηβικής ομάδας μπάσκετ μοιράζοντας πολλά χαμόγελα.

Οι φιλοξενούμενοι πέρασαν λίγη ώρα ξεγνοιασιάς και διασκέδασης αφού η διοίκηση του Apolloneio Rehabilitation Center και η ομάδα της Γιάννουλης φρόντισαν να στήσουν ένα μικρό γήπεδο μπάσκετ στο χώρο της καφετέριας και οι αθλητές να αγωνιστούν & να πάρουν μέρος σε διαγωνισμό σουτ.

Οι συνοδοί, το προσωπικό καθώς και οι γιατροί που βρίσκονται καθημερινά στο πλευρό των ασθενών μίλησαν με θερμότατα λόγια για την ενέργεια αυτή από την ομάδα του Φοίβου & εξήγησαν πως η χαρά που τους προσφέρουν είναι τεράστια και τους δίνει δύναμη στον καθημερινό και δύσκολο αγώνα τους.

Το Απολλώνειο Κέντρο Αποθεραπείας& Αποκατάστασης ως επίσημος χορηγός και αρωγός στην προσπάθεια της ομάδας Α.Ο ΦΟΙΒΟΣ στην 9ετη λειτουργία του στηρίζει έμπρακτα κάθε κίνηση που προάγει τον αθλητισμό καθώς και την ψυχική και σωματική υγεία.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο! Οι φιλανθρωπικές δράσεις του Α.Ο.Φοίβος θα συνεχιστούν.