Βαθμολογία

Κατέθεσε φάκελο για Ευρώπη η ΑΕΛ

Κοιτάει ψηλά η ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» ενημέρωσαν την Μεγάλη Τρίτη (3/4) ότι κατέθεσαν φάκελο και για τη δεύτερη φάση της αδειοδότησης, προκειμένου να εξεταστεί και για τις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ. Όπως εξηγούν, θέλουν να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που κάποια ομάδα που βρίσκεται από πάνω τους και διεκδικεί ευρωπαϊκή έξοδο δεν τα καταφέρει.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι σήμερα 3/4/2018 κατέθεσε εμπροθέσμως τον φάκελο της δεύτερης φάσης των οικονομικών κριτηρίων στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, προκειμένου ο φάκελος της να αξιολογηθεί για αδειοδότηση UEFA.

Αυτή η ενέργεια της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι πολύ σημαντική για το μέλλον της ομάδος, αφού οι ΠΑΕ που δεν κατέθεσαν μέχρι σήμερα φακέλους, δεν πρόκειται να αδειοθοτηθούν για συμμετοχή στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και αφενός μεν κινδυνεύουν με υποβιβασμό, εφόσον δεν αδειοδοτηθούν μετά από εκπρόθεσμη υποβολή μέχρι τις 16/4/2018, αφετέρου δε το μόνο το οποίο μπορούν να προσδοκούν είναι αδειοδότηση μόνο για τις εγχώριες διοργανώσεις με κυρώσεις (απαγόρευση μεταγραφών, επιτήρηση, κλπ)».