Βαθμολογία

Φιλική ήττα για την ΑΕΛ στη Λαμία (2-1)

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε την Παρασκευή (23/3) η ΑΕΛ στη Λαμία από την τοπική ομάδα. Το ματς έγινε στο ΔΑΚ Λαμίας, με τις δύο ομάδες να εκμεταλλεύονται τη διακοπή του Πρωταθλήματος.

Περισσότερο ξεμούδιασμα για τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ήταν η φιλική αναμέτρηση, παρά για να βγουν συμπεράσματα από τους δύο προπονητές. Τόσο ο Μπάμπης Τεννές από τους γηπεδούχους, όσο και ο Σωτήρης Αντωνίου από τους φιλοξενούμενους, χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους, δοκίμασαν διάφορα σχήματα στη ροή του αγώνα.

Η ΑΕΛ πάτησε από νωρίς πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκε, ενώ η Λαμία μπήκε δυνατά στην επανάληψη, πίεσε ψηλά και κατάφερε να ισοφαρίσει, ενώ δημιούργησε και κάποιες ευκαιρίες που δυσκόλεψαν τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, έκανε την ολική ανατροπή, εκμεταλλευόμενη τις αλλαγές της ΑΕΛ και τους μικρούς που χρησιμοποίησε.

Το φιλμ του αγώνα

3′ Σουτ του Μπούντνικ εκτός περιοχής, άστοχο.

5′ Δυνατό σουτ από τον Λαγό, η μπάλα άουτ.

6′ Γύρισμα του Βασιλαντωνόπουλου από δεξιά, δεν μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας ο Ακόστα.

15′ Εκτέλεση φάουλ του Μιλοσάβλιεβιτς η μπάλα άουτ.

25′ 0-1, με μακρινό σουτ του Μλαντένοβιτς, μετά από απομάκρυνση της μπάλας από τους αμυντικούς της Λαμίας σε φάουλ του Μιλοσάβλιεβιτς.

31′ Ατομική ενέργεια του Ναζλίδη, θα γυρίσει παράλληλα προς την εστία, δεν θα μπορέσει να κάνει το κοντρόλ ο Λαγός.

41′ Διαγώνιο σουτ του Βάντερσον από δεξιά, η μπάλα μόλις άουτ.

55′ Σέντρα του Κριζμάν, το σουτ στην κίνηση του Χούμπτσεφ, η μπάλα άουτ.

60′ 1-1, με γυριστό σουτ του Φράγκου εντός περιοχής.

62′ Μακρινό σουτ του Κριζμάν η μπάλα άουτ.

67′ Διαγώνιο σουτ του Λινάρδου, εκπληκτική απόκρουση του Θεοδωρόπουλου σε κόρνερ.

72′ Δυνατό σουτ του Λινάρδου από το ύψος της περιοχής, δύσκολα ο Θeoδωρόπουλος σε κόρνερ.

88′ Μακρινό σουτ του Μπόυλούλη, θα μαζέψει εύκολα ο Σαφαρίκας.

90′ 2-1, με κεφαλιά του Κουκόλη, έπειτα από γέμισμα του Φράγκου.

ΠΑΣ Λαμία: Πίτκας, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Άντρονιτς, Μπλάζιτς, Τσούκαλος, Ακόστα, Μπούτνικ, Βάντερσον.

Έπαιξαν και οι: Παπαδόπουλος, Μπεν Τζεμιά, Πριντέτα, Λινάρδος, Φράγκος, Μπουλούλης, Κουτρομάνος, Παντελιάδης, Μανιάς, Πατσαρούχας.

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Μόρας, Γιοβάνοβιτς, Ζίζιτς, Λαγός, Φατιόν, Ναζλίδης, Μπλάντενοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς.

Έπαιξαν και οι: Σαφαρίκας, Κριζμάν, Περόνε, Λεοζίνιο, Γκόικοβιτς, Χούμπτσεφ, Καρατάσιος, Λυκούργος, Δερμιτζάκης, Μακρής, Μπάλλας, Γκόλιας.