Βαθμολογία

Δεν σταματά πουθενά η Φορτούνα, 2-1 το Βασιλή (PICS)

Η Φορτούνα Κουτσοχέρου πήρε άλλο ένα παιχνίδι, αυτή τη φορά κόντρα στη Θύελλα Βασιλή με σκορ 2-1. Το συγκεκριμένο ματς ήταν πραγματικό ντέρμπι, με τους γηπεδούχους να αυξάνουν την διαφορά από το Βασιλή με επτά βαθμούς. Η Φορτούνα μόνη πρώτη με 33 βαθμούς και διαφορά ασφαλείας από τη δεύτερη Κρήνη που έχει 27 βαθμούς.

Το παιχνίδι ήταν νευρικό και για τις δύο ομάδες, είχε πολύ αέρα κατά τη διάρκεια του ματς. Στο 28’ προηγήθηκε το Βασιλή, με την κεφαλιά του Αρβανιτοζήση ύστερα από φάουλ (0-1). Στο 39’ ο Μητράκας έκανε το γέμισμα στο δεύτερο δοκάρι, ο Τσιούτσιας το πλασέ με την μπάλα να χτυπάει στον τερματοφύλακα και στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επαναφορά όμως ο Σιούτας με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Στο 75’ σε γύρισμα του Σιούτα έξω από την περιοχή, ο Παζάρας με σουτ «φωτοβολίδα» έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1. Στο 77’ ο Τσιάμης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη για την Φορτούνα και άφησε την Φορτούνα με δέκα παίκτες. Ευκαιρίες έχασαν ακόμα οι Μητράκας και Τσιούτσιας.

Φορτούνα Κουτσοχέρου (Βασίλης Κυριάκος): Τσιάντας, Καπνόπουλος, Φονιάς, Σκούπρας, Μπακογιάννης (65’ Τάσιος), Μητράκας, Τσιάμης, Σιούτας (85’ Παπαδόπουλος), Τσιούτσιας (88’ Γκίκας), Παζάρας, Μπαταβάνης (80’ Τασιούλης).

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ