Βαθμολογία

Σαρωτική στο δεύτερο η κ-17, Κέρκυρα - ΑΕΛ 0-3

Σαρωτική εμφάνιση από την κ-17 στο παιχνίδι της με αντίπαλο την Κέρκυρα σήμερα (18/3) με τους «βυσσινί» να επικρατούν με 3-0 σε παιχνίδι που διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Κέρκυρας στο Κανόνι για την 25η αγωνιστική.

Η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο που ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, στην επανάληψη άνοιξε νωρίς το σκορ και το έργο της έγινε πιο εύκολο, φτάνοντας σε ακόμα δυο τέρματα για το τελικό 0-3. Μια νίκη που την φέρνει στους 36 βαθμούς, ενώ οι Φαίακες παρέμειναν στους 9.

Έξι λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Πετάνι πάσαρε στον Μιλτιάδη και αυτός με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1, ενώ στο 69' η ΑΕΛ έφτασε στο 0-2 όταν ο Πινακάς έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Τσουμάνη που πλάσαρε και ερχόμενος σαν τρέιλερ ο Δημόπουλος έκανε το 0-2. Το τελικό 0-3 πέτυχε στο 83' ο Τσουμάνης όταν βγήκε τετ-α-τετ μετά από πάσα του Πινακά.

Κέρκυρα (Βαγγέλης Καρπατσέλης): Παγκράτης, Βλάχος, Πρέντζας, Χάτζι, Αλεξιάδης, Βαγγέλοφ, Μάστορας, Γκασίδης, Καρύδης, Γκόγκος, Νίκας,

Έπαιξαν και οι: Παγιάτης, Αρμενιακός, Παππάς, Βασιλειάδης.

ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Κολοβός, Κουσκουρίδας (63' Δημόπουλος), Κοντογιώργος, Φουρκιώτης Χ., Παπακωνσταντίνου, Πετάνι, Παπαδημητρίου (46' Μιλτιάδης), Καμπέρης (46' Κόφφας), Φουρκιώτης Μ. (63' Τσουμάνης), Πινακάς, Μαλάκος (46' Μπουζούκης).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ζήσης Ζιάγκας δήλωσε στο athleticlarissa.gr τα εξής:

«Σίγουρα με ένα σκορ 0-3 δεν μπορούμε παρά να είμαστε ευχαριστημένοι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καλή εικόνα ήμασταν μέτριοι, σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, όμως στο δεύτερο τα παιδιά μπήκαν πολύ δυνατά, έχασαν πολλές ευκαιρίες ειδικά μετά το 0-1 και είχαμε πολύ καλή εικόνα. Γενικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί παρότι έχουμε και παιδιά μικρότερα είναι το ίδιο ανταγωνιστικά σε σχέση με τους αντιπάλους που είναι ένα και ενάμησι χρόνο μεγαλύτεροι. Αυτή τη στιγμή τα παιδιά έχουν βελτιωθεί και είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ