Βαθμολογία

Σκουρτόπουλος: «Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη»

Οι δηλώσεις του τεχνικού του ΓΣΛ/Φάρος κ. Θανάση Σκουρτόπουλου μετά την λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Άρη. Αναλυτικά:  "Να ευχαριστήσω τον κόουτς για τα καλά του λόγια. Συγχαρητήρια για την διαχείριση του αγώνα, από την ώρα που ανέλαβε. Καθώς και συγχαρητήρια για την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα  όλο τον χρόνο. Και εμείς βρεθήκαμε σε αυτή την θέση, ίσως και σε χειρότερη από τον Άρη.

Ήταν  ένα σημαντικό  παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Και οι δύο χρειαζόμασταν την νίκη για την συνέχεια της Basket League. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Η καθημερινότητα μας έχει βελτιωθεί πάρα πολύ, με την έλευση των ανθρώπων στο τιμόνι της ομάδας. Η ατυχία μας όμως συνεχίζεται εντός παρκέ.

Χάσαμε τους δύο ψηλούς μας και αναγκαστήκαμε να παίξουμε με έναν παίκτη που δεν προπονήθηκε καθόλου όλη την εβδομάδα και έναν παίκτη που υπηρετεί την θητεία του στον στρατό. Στον Αρη εύχομαι καλή συνέχεια και να ξεπεράσει τα προβλήματα που υπάρχουν εκτός παρκέ. Αν γίνει αυτό είμαι σίγουρος πως θα ξεπεραστούν και τα προβλήματα εντός παρκέ. Υπάρχουν άνθρωποι που βοηθούν αυτή την ομάδα και είμαι σίγουρος πως ο Άρης θα ξεπεράσει τα προβλήματά του".