Βαθμολογία

Εύκολο απόγευμα για την γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ (PICS)

Συνέχεια στις νίκες έδωσε η ΑΕΛ την προηγούμενη Κυριακή (11/3) απέναντι στην ομάδα του Φείδωνα Άργους. Ο αντίπαλος που σίγουρα ήταν αρκετά αδύναμος, κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες και δεν παράτησε τον αγώνα σε καμία στιγμή.

Η ΑΕΛ μπήκε αποφασισμένη να τελειώσει από νωρίς την υπόθεση νίκη και να βάλει τους τρεις βαθμούς στο σακούλι ώστε να ξεφύγει ακόμη περισσότερο από την ζώνη του υποβιβασμού.

Η Χριστοφορίδη άνοιξε τον χορό των γκολ στο 9' και διπλασίασε τα τέρματα της στο 12' για να έρθει η Σρετένοβιτς στο 39' να κάνει το 3-0 και στην ουσία να δώσει τέλος στον αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ έριξε ρυθμό ενώ παράλληλα ξεκούρασε και κάποιες αθλήτριες. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσαν στο 59' η Σρετένοβιτς και στο 85' η Σωτηριάδη.

ΑΕΛ (Νίκος Γκαλίτσιος): Βλασιάδου, Σκοτεινιώτη, Τσούκα, Ρήγα, Σωτηριάδη, Μιχαλόπουλος, Αρκουλή, Χριστοφορίδη, Σρετένοβιτς, Ακριβούλη, Σπυροπούλου

Έπαιξαν και οι: Ζαχείλα, Λέμε, Μπελμέζα, Παιδή

Στον πάγκο βρέθηκαν: Νάση

Η ΑΕΛ η οποία αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες - Ζντράβκοβιτς και Σακελλάρη ήταν τραυματίες ενώ Γαγάρα και Λόγου είχαν συμπληρώσει κάρτες - πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, με τον  Νίκο Γκαλίτσιο να δίνει και αρκετό χρόνο συμμετοχής και στις μικρότερες σε ηλικία αθλήτριες της ομάδας όπως η διεθνής Σκοτεινιώτη η οποία αγωνίστηκε σε όλο τον αγώνα, η Λέμε με την Ζαχείλα η οποία επέστρεψε δυναμικά από τον τραυματισμό της ενώ για πρώτη φορά με την φανέλα της ΑΕΛ αγωνίστηκε και η Κατερίνα Παιδή, η οποία ήρθε από τις Ελπίδες Καρδίτσας στην πρόσφατη μεταγραφική περίοδο.

Δυστυχώς όμως οι άνθρωποι της ΑΕΛ δεν χάρηκαν τη νίκη όσο θα ήθελαν. Η διεθνής αμυντικός και αρχηγός της ΑΕΛ Δήμητρα Ρήγα στάθηκε για ακόμα μία φορά άτυχη και τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς. Η διοίκηση της ΑΕΛ θα σταθεί στο πλευρό της νεαρής αθλήτριας και θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την πλήρη αποκατάσταση της και την επιστροφή της στους αγωνιστικούς χώρους το ταχύτερο δυνατό.

Εξαιρετική η διαιτησία της τριάδας από τον Βόλο που δεν αντιμετώπισε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Με αυτήν τη νίκη η ΑΕΛ είναι πολύ κοντά στην εξασφάλιση του στόχου της άνετης παραμονής και πλέον το βάρος των ανθρώπων της ομάδας ρίχνεται στην αναζήτηση οικονομικής υποστήριξης ώστε η ομάδα να μπορέσει να βγάλει και οικονομικά τη σεζόν.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα ταξιδέψει στον γειτονικό Βόλο για να αγωνιστεί με τον Βόλο 2004.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΜΑΚΟΣ