Βαθμολογία

Ευχαριστίες Σκύφτα προς Ντόστανιτς

Ανάρτηση έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο μέχρι πρότινος βοηθός του Ράτκο Ντόστανιτς στην ΑΕΛ Θοδωρής Σκύφτας.

Ο κ. Σκύφτας στην ανάρτησή του ευχαρίστησε τον Σέρβο τεχνικό για την συνεργασία τους στους "βυσσινί", ενώ έκανε ένα σύντομο flashback των ημερών τους στον πάγκο της ΑΕΛ αφήνοντας παράλληλα και υπονοούμενα....

Αναλυτικά η σχετική ανάρτηση του κ. Σκύφτα:

Ήταν ξημερώματα Δευτέρας όταν με πήρες στο τηλέφωνο και μου είπες έρχομαι ΤΕΟ για να συνεχίσω κάτι που άφησα στη μέση!!

Στις 3 ξεκίνησες και ήσουν Λάρισα στις 3 το μεσημέρι! Πάμε για προπόνηση μου είπες, ήταν τόσο μεγάλη η λαχτάρα σου να γνωρίσεις το "Στρατό σου", τα παιδιά σου όπως αποκαλείς πάντα τους ποδοσφαιριστές σου!!

5 μέρες συνεχής δουλειάς με όλο το επιτελείο για το δύσκολο παιχνίδι με τον Πλατανιά! Σάββατο βράδυ και μείναμε ξάγρυπνοι από την λαχτάρα να πατήσουμε στο "Ναό" όπως αποκαλούσες το ARENA! Πρέπει να κερδίσουμε για τον Χρηστάρα τον Τζανάρα είπες στα παιδιά και για όλους τους οπαδούς μας και έτσι έγινε, δύσκολη νίκη αλλά δίκαιη!

Όλοι μαζί μια γροθιά αφιερώσαμε τη νίκη στον Χρηστάρα, αλλά κάπου εκεί γκρίνια, πάλι εκεί αυτός να χαλάσει τη χαρά των πρωταγωνιστών!Έσφιξες την καρδιά σου και είπες στα παιδιά σου, έχουμε μόνο 4 μέρες, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την μεγάλη παράσταση την Πέμπτη με την ΑΕΚ, χαρείτε το παιχνίδι, παίξτε για τον εγωισμό, το άλογο στο στήθος και τους πιστούς οπαδούς!

Πήγαν όλα κατ' ευχήν, έβλεπες παντού χαρούμενα πρόσωπα και μονολογούσες, "θέλω να γεμίσει πάλι Τεό το ARENA, να γυρίσει πάλι ο κόσμος όπως πριν 2,5 χρόνια!! Όμως κάπου εκεί πάλι γκρίνια!!. Γιατί έκανες αυτό, γιατί έκανες εκείνο, γιατί δεν έβγαλες αυτόν....Ήθελε πάλι να είναι στο επίκεντρο!!!!

Τότε μου είπες "Τεό δεν γίνεται τίποτε, άδικα παλεύουμε όλοι, το τερμάτισε" !!!!!. Ας αναλάβει ο κόσμος......! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ κύριε Ράτκο Ντόστανιτς για αυτές τις 21 ημέρες έντιμης συνεργασίας, ευχαριστώ πάρα πολύ όλο το επιτελείο, ποδοσφαιριστές, γιατρούς, φροντιστές, γραμματείς, όλους!!!!!. Λευτεριά στην ΑΕΛ!!!