Βαθμολογία

Παπαμακάριος: «Σπουδαίο διπλό αλλά δεν επαναπαυόμαστε»

Δηλώσεις έκανε ο αρχηγός του ΓΣΛ/Φάρου και πρόεδρος του ΠΣΑΚ Μανώλης Παπαμακάριος ο οποίος αναφέρθηκε στην σπουδαία νίκη της λαρισινής ομάδας στα Τρίκαλα.

Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής χαρακτήρισε σπουδαίο το "2" στα Τρίκαλα, αλλά ουδείς επαναπαύεται στην ομάδα, ενώ χαρακτήρισε πολύ δύσκολο το παιχνίδι με τον Άρη, αλλά και εν γένει την συνέχεια. Παράλληλα κλήθηκε να σχολιάσει και τα όσα θλιβερά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του παίκτη του ΓΣΛ/Φάρου:

Για όσα θλιβερά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο είπε:

«Δεν θέλω να αναφερθώ σε όσα γίνονται στο ποδόσφαιρο, μην βγάζουμε την ουρά μας απ έξω διότι έχουν γίνει και στο μπάσκετ άσχημα περιστατικά. Το πρόβλημα δεν είναι στο άθλημα, είναι κατά κύριο λόγο στην κοινωνία. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι είναι ένα παιχνίδι και οι αθλητές, οι προπονητές, οι διαιτητές, είναι επαγγελματίες. Αυτή είναι η δουλειά τους. Από τον αθλητισμό ζουν χιλιάδες οικογένειες, ο αθλητισμός απομακρύνει τα παιδιά από σκοτεινούς δρόμους, ο αθλητισμός ενώνει, ο αθλητισμός είναι ζωή, ο αθλητισμός είναι η ζωή μας. Ο αθλητισμός όμως».

Για τη νίκη του ΓΣΛ/Φάρου στα Τρίκαλα ανέφερε:

«Κάθε νίκη είναι σημαντική αλλά έτσι όπως πήγαν τα πράγματα εφέτος, ίσως αποδειχθεί η σημαντικότερη. Ακόμη όμως, δεν έχει τελειώσει κάτι και σίγουρα με μια νίκη δεν γίνεται να ξεχαστούν όλα τα προβλήματα. Το πιο σημαντικό στην παρούσα φάση, είναι να βλέπουμε τα προβλήματα μετά από νίκες και όχι μετά από ήττες. Ήταν ένα σπουδαίο διπλό αλλά δεν επαναπαυόμαστε».

Για το προσεχές παιχνίδι με τον Άρη τόνισε:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ιστορική ομάδα, η οποία και αυτή, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Αισθανόμαστε απογοητευμένοι διότι έχουμε στεναχωρήσει τον κόσμο μας. Πρώτα απ όλα όμως, έχουμε στεναχωρήσει τους εαυτούς μας διότι όπως έχω ξαναπεί, τους έχουμε αδικήσει. Τα αποτελέσματα μας, δεν αντικατοπτρίζουν τις δυνατότητες της ομάδας αλλά συμβαίνουν κι αυτά στον αθλητισμό, δεν παίζουμε μόνοι. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, είμαι σίγουρος πως θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι».