Βαθμολογία

«Εάν χρειάζομαι ψυχίατρο, αυτός ο τύπος τι χρειάζεται εκτός από εισαγγελέα;»

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε δήλωση για το σημερινό σκηνικό με τον Ιβάν Σαββίδη, που μπήκε με όπλο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας κατά τη διάρκεια του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Σχόλιο για τον Ιβάν Σαββίδη, που μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, έκανε ο Αλέξης Κούγιας, με δήλωσή του. «Εάν εγώ χρειάζομαι ψυχίατρο αυτός ο τύπος που ήρθε από το πουθενά στην Ελλάδα και κάνει αυτά που κάνει, εξαγοράζοντας ζωντανούς και πεθαμένους με χρήματα που κανείς δεν ξέρει από που προέρχονται, τι χρειάζεται εκτός από εισαγγελέα;», είναι το ζουμί της τοποθέτησης του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΛ. Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Ιβάν Σαββίδης σχολίασε - μιλώντας στους συνεργάτες του -, με αφορμή το φτύσιμο του γνωστού ποινικολόγου προς τον Ομάρ Ελ Καντουρί κατά τη διάρκεια του ΑΕΛ-ΠΑΟΚ ότι: «χρήζει ψυχιάτρου».

Αναλυτικά η δήλωση Κούγια: Μετά τα όσα παρακολουθεί εδώ και δύο ώρες έκθαμβος ο φίλαθλος κόσμος αλλά και η ανθρωπότητα, θέλω να υποβάλλω ένα ερώτημα στον κ. Ιβάν Σαββίδη: Εάν εγώ, ένας μάλλον καλός δικηγόρος με καριέρα 44 ετών και πατέρας δύο παιδιών, με μια ζωή στο μικροσκόπιο, χρειάζομαι ψυχίατρο, γιατί κακώς έφτυσα έναν αληταρά ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, που έβριζε μπροστά στους διαιτητές τον γιατρό της ομάδας μας, τους φυσιοθεραπευτές και τους ποδοσφαιριστές μας και όταν του είπα ότι είμαι ο ιδιοκτήτης της ομάδας, έβρισε χυδαία εμένα και την μάνα μου, τότε αυτός ο τύπος που ήρθε από το πουθενά στην Ελλάδα και κάνει αυτά που κάνει, εξαγοράζοντας ζωντανούς και πεθαμένους με χρήματα που κανείς δεν ξέρει από που προέρχονται, τι χρειάζεται εκτός από εισαγγελέα;