Βαθμολογία

Ρεπό αύριο, μες στη βδομάδα για προπονητή

Μετά τα όσα έγιναν μετά το παιχνίδι της ΑΕΛ με την Κέρκυρα με την παραίτηση Ράτκο Ντόστανιτς η επόμενη μέρα για τους "βυσσινί" περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.

Μια προπόνηση που έγινε υπό τις οδηγίες του Μαρτσέλο Τροΐζι και στην οποία αποθεραπεία έκαναν όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τους Φαίακες, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά με το κλίμα πάντως να μην είναι και το καλύτερο δυνατό μετά το 0-0 με την Κέρκυρα.

Οι παίκτες προκειμένου να γεμίσουν τις μπαταρίες τους πήραν ρεπό για αύριο (12/3) και η επιστροφή στις προπονήσεις ορίστηκε για την Τρίτη (13/3) το μεσημέρι στις 15:30 εκεί που θα ξεκινήσει και η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Στα του προπονητή γίνονται συζητήσεις του Αλέξη Κούγια με αρκετά ονόματα, ο νέος τεχνικός θα είναι Έλληνας όπως ανέφερε και η ανακοίνωση της ΠΑΕ και από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει γνωστός ο προπονητής με τον οποίο θα πορευτεί η ΑΕΛ στη συνέχεια σε πρωτάθλημα, κύπελλο.