Βαθμολογία

Πρώτη εντός έδρας νίκη για την ΑΕΛ Κ20 (PICS)

Έπρεπε να περάσουν 24 αγωνιστικές για να γευτεί η ΑΕΛ Κ20 την χαρά της πρώτης εντός έδρας νίκης, με νέο τεχνικό τον πέμπτο κατά σειρά κ. Βασίλη Μπακογιάννη.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Φωτογραφίες: Κώστας Τσομάκος

Στο Δημοτικό γήπεδο Γόννων την Κυριακή (11/3) το πρωί η ομάδα της ΑΕΛ επικράτησε με σχετική ευκολία την Κέρκυρα με σκορ 3-0! Καλό ποδόσφαιρο από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ που έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και σωστή λειτουργία αλλά και ανάπτυξη παιχνιδιού, απέναντι σε μια ομάδα που δεν μπόρεσε να κάνει κάτι ιδιαίτερο.

Η αναμέτρηση διεξήχθη κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες και με πολύ καλό καιρό. Στο 9’ το φάουλ από αριστερά εκτέλεσε ο Νούσιος, την καρφωτή κεφαλιά πήρε ο Τάρτας που από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 1-0. Στο 14’ το σουτ έκανε ο Νούσιος, η μπάλα βρήκε στον Πιτσόλη, σωστά δόθηκε πέναλτι και κίτρινη κάρτα. Ο Χατζής από τα έντεκα βήματα έκανε το 2-0.

Στο 58’ ο Μακρής με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή και αριστερά έκανε το 3-0. Η φάση ξεκίνησε από ελεύθερο του τερματοφύλακα με την μπάλα να καταλήγει στον σκόρερ της ΑΕΛ.

ΑΕΛ (Βασίλης Μπακογιάννης): Σαφαρίκας, Κυρμιτσής (82’ Αλεξανδρίδης), Βαφειάδης, Καραθάνος, Λαβαντσιώτης (64’ Μουξιός), Νούσιος, Καραμπίνας (70’ Μασούρας), Χατζής, Τάρτας, Μακρής, Δερμιτζάκης.

Κέρκυρα (Κώστας Χριστοφοράκης): Παγκράτης, Νικολάου, Τσάνης, Παναγιωτίδης (90’ Γιώτης), Πιτσόλης, Κέντρος, Βλάχος, Λάμπογλου, Μότσανος, Νικολούδης (78’ λ.τ. Αθανασίου), Μπάρδος (66’ Ανεστούδης).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Νάκας, Παραφέστας.