
Ανακοίνωσε εξέδωσε η Δόξα Αμυγδαλής, καθώς εκφράζει παράπονα από τη διαιτησία για τον αγώνα με την Δόξα Ομορφοχωρίου. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:
«Στον αγώνα του Σαββάτου η ομάδα μας εκτός από την αντίπαλη ομάδα είχε να αντιμετωπίσει και την προκλητική και γεμάτη αλαζονεία συμπεριφορά του άρχοντα του αγώνα (στην κυριολεξία γιατί έτσι ένιωθε ο συγκεκριμένος) κ. Κουκούλη.
Το τρίτο γκολ των φιλοξενούμενων προήλθε από καθαρή θέση οφσάιντ! Τρία πέναλτι στα τελευταία λεπτά του αγώνα που δεν δόθηκαν υπέρ της ομάδας μας και μια αποβολή ποδοσφαιριστή μας για διαμαρτυρία για τις συγκεκριμένες φάσεις.
Τέτοιες συμπεριφορές όπως του εν λόγω κυρίου πρέπει να καταδικάζονται. Βέβαια όλοι οι διαιτητές δεν είναι το ίδιο, εμείς θέλουμε να σέβονται άπαντες τον αγώνα που κάνει κάθε ερασιτεχνικό σωματείο ή ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής και δεν τους βάζουμε όλους στο ίδια σακί».