Βαθμολογία

Νίκη με ανατροπή για το Καλοχώρι, κόντρα στην μαχητική Ελάτεια

Ένα πολύ ωραίο ματς διεξήχθη στο Καλοχώρι ανάμεσα στην τοπική Αναγέννηση και την Θύελλα Ελάτειας με τελικό σκορ 4-2.

Το ματς παρουσίασε ενδιαφέρον με την ιστορική να μπαίνει φουριόζα στο ματς και να κάνει το 0-2 παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και βάζοντας δύσκολα στην Αναγέννηση. Μέχρι το 65’ ήταν άκρως ανταγωνιστική η Θύελλα Ελάτειας του Θοδωρή Σολωμού, ενώ η συνέχεια ανήκε στο Καλοχώρι του Νίκου Παπανικολάου που ανέβασε στροφές και κατάφερε να κάνει την ανατροπή.

Στο 41’ από πάσα του Σολωμού στον Παναγιώτη Τάκη και τελευταίος αποδέκτης ο Σαμέτ Μουσταφά για το 0-1.

Στο 52’ ωραία πάσα του Παναγιώτη Τάκη στον Σαμέτ Μουσταφά για το 0-2.

Στο 57’ το Καλοχώρι μείωσε σε 1-2 με τον Δημήτρη Δημολιό. Στο 60’ ο Σολωμός έκανε ωραία ενέργεια, σούταρε, η μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Στο 75’ ο Γιώργος Δάκτυλας έφερε το ματς στα ίσια για το 2-2 και στο 78’ ο Δημήτρης Δημολιός με την εμπειρία του έκανε την ολική ανατροπή για το 3-2. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 81’ ο Γιώργος Δάκτυλας.

*Η νίκη της Αναγέννησης  Καλοχωρίου αφιερώνεται στον παίκτη της ομάδα Παναγιώτη Φουσίκα που γέννησε η γυναίκα του ένα υγιέστατο αγοράκι.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Νίκος Παπανικολάου): Τσικρίκης, Στραβέλας, Τσιρογιάννης, Μπλούφας (60’ Τσιρώνης Γ.), Δημολιός (78’ Έξαρχος Α.), Λίταινας, Δούρος (78’ Καραντώνης), Δάκτυλας, Σαίτης, Μπαλαμώτης (45’ Νούσιος), Παπαδόπουλος (70’ Βογιατζής).

Θύελλα Ελάτειας (Θοδωρής Σολωμός): Κοντογιάννης (80’ λ.τρ. Πανδρεμένος), Λάζος, Ζάρρας (78’ Μαυρίδης), Γκαραγκούνης Γ., Τσιτώτας (70’ Αλίγκας), Γκαραγκούνης Χ. (78’ Ευστρατιάδης), Σολωμός (65’ λ.τρ. Γκαραγκούνης Σ.), Νεμπεγλέρας, Γκαραγκούνης Ν., Παναγιώτης Τάκης, Σαμέτ.

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Καραούλης, Κοτούμπας.