Βαθμολογία

Ο Παναιτωλικός έριξε το τελευταίο... κάστρο

Οι εκτός έδρας αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό ήταν για τον Παναιτωλικό μια “χαμένη” υπόθεση μέχρι την Κυριακή (15/9) το βράδυ, αφού στις 14 επισκέψεις του μετρούσε ισάριθμες ήττες.

Η λευκή ισοπαλία για την ομάδα του Αγρινίου ήταν η πρώτη της ιστορίας της με τους Ερυθρόλευκους για το πρωτάθλημα σε εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Ερυθρόλευκους, αφού στις 14 προηγούμενες αναμετρήσεις στην κατηγορία δεν είχε καταφέρει να πάρει βαθμό, ούτε φυσικά να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της.

Ο Ολυμπιακός ήταν η μοναδική ομάδα από το BIG-5 απέναντι στην οποία δεν είχε καμία επιτυχία ο Παναιτωλικός, αφού στις έδρες των υπολοίπων είχε καταφέρει να πάρει βαθμό ή βαθμούς.

Ο Παναθηναϊκός ήταν η πρώτη μεγάλη ομάδα απέναντι στην οποία πήρε εκτός έδρας ισοπαλία ο Παναιτωλικός, αφού στην παρθενική του παρουσία στην Α’ Εθνική/Super League (1975-76) έφυγε με το 1-1 από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Απέναντι στους Πράσινους έχει ακόμη μια ισοπαλία (0-0) το 2021-22.

Η πρώτη νίκη ήταν απέναντι στον ΠΑΟΚ, αφού το 2014-15 έφυγε με τη νίκη (2-1) από την Τούμπα, ενώ το 2021-22 επικράτησε και απέναντι στην ΑΕΚ (2-1).

Με αντίπαλο τον Άρη στη Θεσσαλονίκη έχει μια νίκη και τρεις ισοπαλίες σε δέκα αναμετρήσεις, ενώ οι Κίτρινοι επικράτησαν έξι φορές.


ΠΗΓΗ