Βαθμολογία

Αγιασμός για καλή χρονιά στον Ηρακλή Λάρισας

Αγιασμός πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι (18/9) στις άρτιες γηπεδικές εγκαταστάσεις «4-4-2» για τον Ηρακλή Λάρισας, ενόψει της έναρξης των επίσημων αγώνων, τόσο της ανδρικής ομάδας, όσο και της Ακαδημίας.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το παρόν έδωσε η πρόεδρος της ομάδας κ. Μαρία Κωστούλη, οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας (Δημήτρης Καπετανόπουλος – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος), οι προπονητές όλων των τμημάτων και οι ποδοσφαιριστές όλου του οργανισμού.

">http://

Η οργάνωση της διοίκησης του Ηρακλή, όπως και όλα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα, αποτελεί «εγγύηση» και παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις ομάδες. Όλοι οι ποδοσφαιριστές, ανεξαρτήτου ηλικίας, δουλεύουν σε επαγγελματικό επίπεδο, σε γήπεδα άρτια και οι συνθήκες γενικότερα είναι αξιοζήλευτες. Όλη αυτή η προσπάθεια που γίνεται έχει φέρει φυσικά και αποτελέσματα, όπως και πολλά πρωταθλήματα στην Ακαδημία, αφού η δουλειά που γίνεται αποδίδει καρπούς. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στην ανδρική ομάδα που θέλει να πάει ακόμη ψηλότερα φέτος και όπως μας δήλωσε η πρόεδρος κ. Κωστούλη, στόχος είναι άνοδος και η επιστροφή στην Γ’ Εθνική.

Άπαντες χαρούμενοι και αισιόδοξοι για τη νέα αρχή, πήραν την ευλογία του Θεού και στη συνέχεια διεξήχθησαν κανονικά οι προγραμματισμένες προπονήσεις.

Το Athleticlarissa.gr εύχεται κάθε επιτυχία σε όλα τα τμήματα της Ακαδημίας και φυσικά της ανδρικής ομάδας!