Βαθμολογία

Νταβέλης: «Το βιογραφικό του δικαιολογεί τα πάντα»

Για την απόλυση του Παύλου Δερμιτζάκη και την επιλογή του Αλέκου Βοσνιάδη μίλησε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αχιλλέας Νταβέλης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Για την απόλυση Δερμιτζάκη: «Όταν έχεις συμφωνήσει συγκεκριμένα πράγματα, περιμένεις με βάση αυτών να σου δώσει δείγματα γραφής. Όταν αυτό δεν γίνεται, τον αλλάζεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. 

Εγώ τον έφερα και τον καθιέρωσα στη Λάρισα. Η ομάδα από την 1η Ιουνίου άλλαξε τα 2/3 των παικτών και πολλοί εξ αυτών ήταν από την πάνω κατηγορία. Στόχος ήταν η ομογενοποίηση, τα καλά αποτελέσματα και το καλο ποδόσφαιρο και δεσμευτήκαμε και οι δυο για αυτό. Αυτό δεν έγινε.  Καλούμαι να προστατέψω την επένδυση μου, λοιπόν. Έχουμε θέσει ένα στόχο και θέλουμε έμπρακτα αποτελέσματα. Μηδενική ανοχή σε κανέναν. Ευχαριστώ τον Θεό που πήρα την πρόκριση απέναντι στον εξαιρετικό Μακεδονικό αλλά θα έπρεπε να πανηγυρίζω; Οι προσωπικές μου σχέσεις με τον Δερμιτζάκη παραμένουν καλές αλλά εδώ μιλάμε για δουλειά. Βάση στοχοθέτησης, υπέρβασης και όλων των συμφωνηθέντων η εικόνα δεν ήταν η ανάλογη».

Για την πρόσληψη του Αλέκου Βοσνιάδη: «Το βιογραφικό του δικαιολογεί τα πάντα. Είναι καταξιωμένος, έχει ανέβει πέντε φορές με ομάδες που συνεργάστηκε. Είναι ο άρχοντας των ανόδων, είναι χαμηλών τόνων, είναι ακούραστος και είναι μια εξαιρετική επιλογή για την ΑΕΛ».