Βαθμολογία

Συνάντηση του ΣΠΠΝΛ με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΝ Λάρισας

Εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποίησε στα γραφεία της ΕΠΣΝΛ το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Προπονητών Λάρισας με τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Μπουχλαριώτη Δ.

Κύριο θέμα συζήτησης των δύο πλευρών ήταν ο αθλητικός νόμος και τα άρθρα που αφορούν τους προπονητές στο ποδόσφαιρο. Η συζήτηση επεκτάθηκε γενικότερα για την σημαντικότητα ύπαρξης προπονητών κυρίως στα υποδομής. Ο προπονητής πρέπει -ειδικά στις μικρές ηλικίες- να είναι και παιδαγωγός.

Από πλευράς του ο Σύνδεσμος δεσμεύτηκε ότι θα παρακολουθεί τις “συμπεριφορές” των προπονητών ενώ θα προσπαθήσει να κάνει σεμινάρια επιμόρφωσης των μελών του.

Στο τέλος, της πολύ εποικοδομητικής συνάντησης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας παρέδωσε ένα λάβαρο στο Σύνδεσμο ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τη νέα χρονιά.

Από πλευράς Συνδέσμου Προπονητών, το «παρών» έδωσαν ο Πρόεδρος Θανάσης Μπάρδας καθώς και τα μέλη Νίκος Ανδρέου, Γιάννης Σιάρκος, Αχιλλέας Μανάκας, Χρήστος Λιάπης, Τσαλάγγας Γιάννης και Ξύτσας Κώστας ενώ από πλευράς της ΕΠΣΝΛ παρών ήταν και ο αναπληρώτης πρόεδρος κ. Γκουτζαμάνης Ι.