Βαθμολογία

Ετοιμάζουν ωραία πράγματα στον Μαχητή!!!

Ο Μαχητής Τερψιθέας επέστρεψε δυναμικά στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του νομού μας, με μπροστάρη τον πρόεδρο της ομάδας Βαγγέλη Γκάγκο αλλά και τα υπόλοιπα άτομα που απαρτίζουν το Δ.Σ. και είναι εκεί καθημερινά.

Μία ομάδα που έκανε αισθητή την παρουσία της με την εξαιρετική της φιλοξενία, τις άρτιες εγκαταστάσεις που διαθέτει αλλά και τις άκρως πετυχημένης πρωτότυπες ιδέες που είδαμε κατά περιόδους μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει.

Ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Γκάγκος κατάφερε με το ήθος του και την ευγένειά του να κάνει γνωστή την ομάδα και εκτός νομού και παράλληλα με την εργατικότητά του, έβαλες τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια.

Όσον αφορά το αγωνιστικό τμήμα, ο σύλλογος παρέμεινε άνετα στην Β’ ΕΠΣΛ και σίγουρα όλοι περιμένουμε να δούμε και τον σχεδιασμό για την επόμενη ημέρα.

Παράλληλα ο σύλλογος ετοιμάζει και ένα μεγάλο γλέντι στο τέλος του μήνα. Η μεγάλη χοροεσπερίδα της ομάδας που όλοι στον Μαχητή θέλουν να έχει λάμψη και επιτυχία. Στόχος τους να γίνει θεσμός για την ομάδα αλλά και το χωριό!

Έξυπνη κίνηση αυτή η εκδήλωση και απ’ όσο μαθαίνουμε υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και βοήθεια από επιχειρηματίες να στηρίξουν αυτή την μεγάλη βραδιά!