Βαθμολογία

Πέρασε από το Καρπενήσι ο Αχιλλέας Φαρσάλων

Την πρώτη της εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ομάδα του Αχιλλέας Φαρσάλων, η οποία στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του τετάρτου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας επικράτησε με σκορ 1-3 του ΑΠΟΚ Βελουχίου και έτσι έφτασε τους 19 βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση, όντας ισόβαθμη με τον Διγενή Νεοχωρίου ο οποίος βρίσκεται στην 10η θέση.

Στα της αναμέτρησης ο Αχιλλέας Φαρσάλων μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε από την αρχή ώστε να πετύχει το γρήγορο γκολ όμως αρχικά το δυνατό συρτό σουτ του Βούλγαρη και το γύρισμα από πλεονεκτική θέση του Αραπίτσα σταμάτησαν στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Ο Ρεσίτης έκανε απίστευτη επέμβαση στο 30′ όταν ο Νεμπεγλέρας πέρασε ανάμεσα από δύο αμυντικούς έκανε το πλασέ όμως ο κίπερ του Βελουχίου έπεσε εντυπωσιακά και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 45′ χάθηκε η τελευταία ευκαιρία του πρώτου μέρους για τον Αχιλλέα όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Νεμπεγλέρα ο Κούλπας έπιασε την καρφωτή κεφαλιά με τον Ρεσίτη να διώχνει εντυπωσιακά.

Ότι δεν κατάφεραν στα πρώτα 45′ οι παίκτες μας το έκαναν πράξη με το καλημέρα του δεύτερου ημιχρόνου όταν στο 47′ ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα κόντραρε, κατέληξε στον Καραγκούνη και αυτός με ψύχραιμο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.

Δυο λεπτά αργότερα ο Νεμπεγλέρας έκανε σέντρα από τα αριστερά «συστημένη» στον Αραπίτσα και αυτός με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Αχιλλέα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν ώστε να πετύχουν κάποιο τέρμα και το κατάφεραν με όμορφο δυνατό σουτ του Κακκάβα με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Αυτό το τέρμα αφύπνισε εκ νέου τους παίκτες του Αχιλλέα και στο 72′ πέτυχαν και τρίτο τέρμα όταν ο Βούλγαρης πάτησε περιοχή από τα αριστερά και με διαγώνιο πλασέ πέτυχε το 1-3.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο Αχιλλέας έκανε διαχείριση της αναμέτρησης και στο 85′ θα μπορούσε να πετύχει και τέταρτο τέρμα, όταν ο Αναγνώστης έκανε την κάθετη πάσα από τα αριστερά ο Κατσανάκης βρέθηκε στην μικρή περιοχή όμως το πλασέ του πέρασε λίγο άουτ στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.

ΑΠΟΚ Βελουχίου (Φλωράκης): Ρεσίτης, Αθανασόπουλος (78′ Παχής), Γεωργίου (66′ Κόλλιας), Σιάτρας, Ζαραβέλης, Χαλλής, Ροντρίγκο (55′ Ζερπάνος) Κατσαδόρος, Μπακαλίδης, Κακκάβας, Τσιμόπουλος.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Παραφέστας): Χάμος, Οικονόμου, Κούλπας, Μάρκου, Κουρούμαλος, Νεμπεγλέρας, Μίχος, Τλούπας, Αραπίτσας (87′ Δρόσος), Καραγκούνης (80′ Κατσανάκης), Βούλγαρης (75′ Αναγνώστης).