Βαθμολογία

K-19: Ο Απόλλων Λάρισας δικαιούταν την νίκη

Παρότι δημιούργησε σωρεία ευκαιριών η ομάδα Κ-19 του Απόλλωνα Λάρισας δεν κατάφερε να κερδίσει ένα αναμφίβολα ένα δικό της παιχνίδι. Συγκεκριμένα το συγκρότημα του Κώστα Τσότσου αναδείχθηκε ισόπαλο με σκορ 1-1 με την αντίστοιχη ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα σε παιχνίδι για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Football League.

Η λαρισινή ομάδα πλήρωσε τον ...άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου, που όταν κάνεις ευκαιρίες και δεν τις κάνεις γκολ, μοιραία έρχεται η στιγμή να το δεχθείς από το πουθενά, όπως και έγινε στις καθυστερήσεις του αγώνα που διεξήχθει στην Τερψιθέα το Σάββατο (03/03) το μεσημέρι.

Μετά από ένα ανούσιο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλωνας μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 57' ο Λουκάς έπιασε ένα άπιαστο βολέ στέλνοντας την μπάλα να περάσει ξυστά αουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του ΑΟΤ.

Στην επόμενη ...επίσκεψη στα καρέ των Τρικάλων, στο 63' οι "κυανόλευκοι" προηγήθηκαν στο σκορ. Ο Κακάμης έβγαλε υποδειγματική μπαλιά στον Βαγενά, αυτός πέρασε ωραία κάθετη στον Θοδωρή Λουκά που ανατράπηκε από αντίπαλο αμυντικό που δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο και ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος ο παθών, κάνοντας το 1-0.

Από εκεί και μετά είχαμε ρεσιτάλ ευκαιριών για την λαρισινή ομάδα (δοκάρι και πάλι ο Λουκάς στο 69', ανεπανάληπτο τετ α τετ ο Ντανίκας στο 78', στην κίνηση σουτ του Τσιούτσια στο 83' που έφυγε λίγο αουτ), πριν έρθει η "ψυχρολουσία" στο 90+2' όταν από σύγχυση στα καρέ του Σπηλιόπουλου, ο Κερασιώτης με προβολή ισοφάρισε (1-1) και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Σίγουρα τόσο ο τεχνικός κ. Κώστας Τσότσος όσο και οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα νοιώθουν να τους "πνίγει" η αδικία από το τελικό αποτέλεσμα, όχι όμως και από την σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησαν ιδίως στο β΄ημίχρονο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Σπηλιόπουλος, Βόγλης, Μπαρούτσας, Τσικρικάς, Καλαπανίδας, Μητρούσκας, Τσαπατόρης (52' Κλίσμαν), Κακάμης, Τσιούτσιας, Λουκάς, Βαγενάς (72' Ντανίκας).