Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Γκολ σε καθοριστικά σημεία»

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης παραδέχθηκε πως ο Απόλλων Λάρισας ηττήθηκε επειδή δέχθηκε τέρματα σε κρίσιμα σημεία του αγώνα. Χαρούμενος για την επιστροφή του σε γνώριμα εδάφη δήλωσε ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, Νίκος Θεοδοσιάδης και υποστήριξε πως γνώριζαν τις δυνατότητες της ΑΕ Καραϊσκάκης, αλλά τις «πλήρωσαν».

«Είναι μεγάλη η χαρά που ήρθα και πάλι στην Άρτα και είδα φίλους, οι οποίοι τρέφουν ιδιαίτερη εκτίμηση, στο πρόσωπό μου. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, που πέρυσι συνέβαλα κι εγώ για να βγει η ομάδα δεύτερη και να αγωνίζεται φέτος στην Β’ Εθνική.

Είχα επισημάνει στους παίχτες μου, ότι η ΑΕ Καραϊσκάκης, είναι καλή ομάδα και με καλές ενέργειες στα στημένα. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησα να αλλάξω την μορφή του αγώνα, περνώντας και δεύτερο επιθετικό, αλλά δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε, γιατί δεχτήκαμε το γκολ στο πιο καθοριστικό σημείο. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να βάλουμε το κεφάλι κάτω να δουλέψουμε».

Ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων Θοδωρής Λουκάς, είπε: «Η ομάδα του Καραϊσκάκη είναι πολύ καλή. Όπως είπε και ο προπονητής μας, προσπαθήσαμε να γίνουμε πιο επιθετικοί με τις αλλαγές, αλλά δεν τα καταφέραμε».