Βαθμολογία

Στάθηκε άτυχη η κ-20, 0-2 από Παναθηναϊκό

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε σήμερα (17/2) το μεσημέρι στο Αλκαζάρ η κ-20 της ΑΕΛ από την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Μπάμπη Παναγούλη στάθηκε άτυχη απέναντι στην πρωτοπόρο και καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, όμως πλήρωσε μια κακή στιγμή στο 2' όταν και έγινε το 0-1, ενώ στην επανάληψη το γρήγορο 0-2 με πέναλτι έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του «τριφυλλιού».

Από νωρίς ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο παιχνίδι, όταν μόλις στο 3′ ο Καλούσης έβαλε το αυτογκόλ και έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και στο 58′ ήρθε το 0-2 για τους «πράσινους» με το πέναλτι του Θεοχάρη. Να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός είχε ένα χαμένο πέναλτι νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 42′ με τον Εμμανουηλίδη, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 47′!

ΑΕΛ (Χαράλαμπος Παναγούλης): Σαφαρίκας, Λυκούργος, Καραμπίνας (83' Σάλταρης), Καλούσης, Καρατάσιος, Τάρτας (75' Βαφειάδης), Δερμιτζάκης, Νούσιος, Μακρής, Μουξιός (58' Λεβαντσιώτης), Χατζής.

Παναθηναϊκός (Κώστας Ταράσης/Κώστας Φρατζέσκος): Χαλκίδης, Βαγιανίδης, Ζωγραφάκης, Ζερβόπουλος, Βλαχόπουλος, Θεοχάρης, Αποστολάκης (46' Φρατζέσκος), Εμμανουηλίδης (69' Ξεπαπαδάκης), Σέχου, Σούλτσε, Ντιρμίσι (76' Οικονομόπουλος).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της ΑΕΛ κ. Παναγούλης δήλωσε στο athleticlarissa.gr τα εξής:

«Παίζαμε σήμερα με ένα πολύ καλό και δύσκολο αντίπαλο που είναι πρώτος στη βαθμολογία, όμως θεωρώ ότι δεν φάνηκε η διαφορά μες στο γήπεδο. Σταθήκαμε άτυχοι καθώς μόλις στο 2' δεχτήκαμε γκολ από λάθος, ενώ στα πρώτα δέκα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου έγινε με πέναλτι και το 0-2. Παρόλα αυτά είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά και την εμφάνιση τους και με βάση αυτή την εμφάνιση προχωράμε για τη συνέχεια».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ