Βαθμολογία

Στον Απόλλωνα Λάρισας ο Λαμπίρης

Μεταγραφική ενίσχυση για τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος ενέταξε στο δυναμικό του τον Θοδωρή Λαμπίρη. Οι Λαρισαίοι ανακοίνωσαν το μεσημέρι της Παρασκευής (16/2) την απόκτηση του 20χρονου γκολκίπερ, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έκανε προπονήσεις με την ομάδα.

Ο νεαρός άσος αποκτήθηκε ως ελεύθερος αφού προηγουμένως ανήκε στον Αχαρναϊκό, ο οποίος αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Θοδωρή Λαμπίρη. Ο 20χρονος γκολκίπερ μετέχει ήδη, από τις αρχές της εβδομάδος, στις προπονήσεις της ομάδος μας.

Ο Λαμπίρης γεννήθηκε στην Κοζάνη στις 13/04/1997 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Μακεδονικό Κοζάνης, πριν πάει στην Κοζάνη (Γ' Εθνική). Κατόπιν για 2,5 χρόνια ανήκε στην Κ-20 του Παναθηναϊκού, όπου εκεί "έχτισε" και έβαλε τις βάσεις για την μεταγραφή του, κατόπιν στην ΠΑΕ Πλατανιάς, όπου αποτελούσε την τριάδα των τερματοφυλάκων της Κρητικής ομάδας στην Super League κατά την περσινή περίοδο (2016-17).

Στην φετινή αγωνιστική περίοδο δεν του "κάθισε" μεταγραφή στην Γερμανική Λίγκα, με αποτέλεσμα να υπογράψει τον Σεπτέμβριο, στον Αχαρναϊκό, όπου και αγωνίσθηκε στα παιχνίδια που έδωσε η αθηναϊκή ομάδα, πριν παραιτηθεί από το πρωτάθλημα της Football League.

Έρχεται στην Λάρισα με τις καλύτερες συστάσεις, ενώ και στις προπονήσεις που πήρε μέρος, έδειξε στον τεχνικό μας, κ. Νίκο Θεοδοσιάδη, τα προσόντα του, κάνοντας τον, να ανάψει το "πράσινο" φως, της απόκτησης του. Στο χέρι του, είναι να αποδείξει την εμπιστοσύνη με την οποία τον περιβάλουμε όλοι στην οικογένεια του Απόλλωνα Λάρισας».