Βαθμολογία

Που εκτίουν οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας που συμπλήρωσαν κάρτες

Δεν χρειάσθηκε να σκεφτεί ιδιαίτερα ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, κ. Νίκος Θεοδοσιάδης για το που θα απουσιάσουν οι παίκτες που συμπλήρωσαν κάρτες, μέχρι και την 17η αγωνιστική.

Έτσι λοιπόν, αποφασίσθηκε όπως ο Χρήστος Αγρόδημος που είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει επτά (7) κάρτες να απουσιάσει από το προσεχές ματς στην Άρτα με την ΑΕ Καραϊσκάκη και σε αυτό της 1ης αγωνιστικής του β' γύρου (ήτοι 19η συνολικά) με τον Αχαρναϊκό που φυσικά δεν θα διεξαχθεί.

Επίσης και άλλοι τρεις (3) ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα θα εκτίσουν την ποινή τους, κόντρα στον Αχαρναϊκό. Εκτός από το πολύτιμο τρίποντο που θα του επιτρέψει να ανέβει και άλλο πιο ψηλά στην βαθμολογία, προκύπτουν και άλλα οφέλη από την αναμέτρηση κόντρα στον Αχαρναϊκό, η οποία, βεβαίως, δεν θα διεξαχθεί λόγω, ως γνωστόν, της απόσυρσης της αθηναϊκής ομάδας από το Πρωτάθλημα της Football League.

Πρόκειται, συγκεκριμένα, για τους Κώστα Χατζή, Σωτήρη Τσιλούλη και Κώστα Κουρτεσιώτη, οι οποίοι δηλώθηκαν να εκτίσουν ανώδυνα την ποινή τους, ως είχαν δυνατότητα, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και να επανέλθουν, έτσι, καθαροί ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Και ίσως να υπάρξουν και άλλοι μετά το τέλος της ερχόμενης αγωνιστικής.