Βαθμολογία

Μόνο ΑΕΛ και ΑΕΚ....

Δυο μόλις ελληνικές ομάδες συνεχίζουν να είναι μέσα στο σύνολο των στόχων με τους οποίους ξεκίνησαν την φετινή σεζόν 2017-2018 είτε εγχώριες είτε διεθνείς.

Πρόκειται για την ΑΕΛ και την ΑΕΚ οι οποίες ξεκίνησαν με δυο και τρεις στόχους αντίστοιχα και σήμερα στα μέσα Φεβρουαρίου είναι μέσα σε όλα όσα διεκδικούν.

Από την μια η ΑΕΛ η οποία στο πρωτάθλημα έχει θέσει σαν στόχο μια θέση μεταξύ 5ης και 10ης, ενώ στο κύπελλο έχει προκριθεί στην ημιτελική φάση, εκεί όπου μάλιστα θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την έτερη ομάδα που είναι μέσα σε όλους τους στόχους την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ είναι μέσα στο στόχο του τίτλου, βρίσκεται στο -2 από τον ΠΑΟΚ, ενώ στο κύπελλο έχει προκριθεί στα ημιτελικά και είναι το μεγάλο φαβορί στα παιχνίδια με τους «βυσσινί» για να προκριθεί στον τελικό για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Αναφορικά με την Ευρώπη οι «κιτρινόμαυροι» αφού μπήκαν στους ομίλους του Europa League, προκρίθηκαν και από εκεί και μάλιστα αήττητοι με αποκορύφωμα τα δυο 0-0 με την Μίλαν, ενώ τώρα είναι στους «32» του θεσμού όπου και θα κοντραριστούν με την Ντιναμό Μόσχας.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ