Βαθμολογία

«Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό παρά την κούραση»

Ο Ηλίας Φυντάνης αποδέχθηκε στην Σ/Τ την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ στο ματς έναντι των «βυσσινί» αναφέροντας πως το μυαλό των ποδοσφαιριστών ήταν στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Πλατανιά που ακολουθούν στο πρόγραμμα.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του στη Συνέντευξη Τύπου: Σήμερα έπρεπε να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ που έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει το πρωτάθλημα. Μαζί με την ΑΕΚ. Όμως η ποιότητα που φάνηκε εμφανέστατα την γνωρίζαμε  όπως και την κόπωση του βασικού κορμού της ομάδας. Αυτά τα δύο ήταν σημεία.

Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει πολύ επιθετικά και ότι έχει παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Όμως και το 3ο στοιχείο που ήταν σημαντικό για εμάς ήταν η έλλειψη τριών βασικών παικτών. Του Ρέντζα, του Κρίζμαν και του Ντέλετιτς. Τρεις παίκτες που έβγαλαν το πρωτάθλημα και προσπαθήσαμε εκεί να βρούμε λύσεις με παίκτες που δεν αγωνίζονται εκεί και έχουν λίγο χρόνο στο πρωτάθλημα. Αυτά δεν είναι δικαιολογίες γιατί ο ΠΑΟΚ έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Είναι η ομάδα που αξίζει τα συγχαρητήρια και αξίζει να έρθει πρώτη.

Για την αριστερή πλευρά του ΠΑΟΚ: Το πρόβλημα ήταν και αριστερά και δεξιά. Όταν υπάρχουν σε μία ομάδα οι Μάτος και Βιεϊρίνια που είναι φουλ μπακ αναγκάζεσαι να κλείσεις τους διαδρόμους και να παίξεις κλειστά. Εκεί όμως πήγε σε ατομικές ενέργειες που έδειξε και την ποιότητα των παικτών του ΠΑΟΚ. Αυτό δεν μπορούν να το αμφιβάλουν ούτε οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές οι δικοί μας.

Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό παρά την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και την πρόκριση στο Κύπελλο. Οι 8 έχουν βγάλει όλο το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: Δεν μας δίνετε το περιθώριο για να κάνουμε ροτέισον. Και από την στιγμή που φτάσαμε στα ημιτελικά θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε με μία δύσκολη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ.

Αλλά αυτό που προέχει πρώτα για εμάς είναι τα εντός έδρας παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και τον Πλατανιά. Μπορώ να σας πω πως το μυαλό των ποδοσφαιριστών ήταν σε αυτά τα παιχνίδια παρά στο σημερινό από ό,τι απεδείχθη.