Βαθμολογία

Το τρίτο ημίχρονο από το Αλκαζάρ

Δείτε παρακάτω τα λεγόμενα του προπονητή του Απόλλωνα Λάρισας κ. Νίκου Θεοδοσιάδη, αλλά και του 18χρονου που ντεμπουτάρισε σήμερα (12/2) Θανάση Κακάμη, στην συνέντευξη τύπου μετά την μεγάλη νίκη της λαρισινής ομάδας κόντρα στον ΑΟΧ/Κισσαμικό με 2-0.

Νίκος Θεοδοσιάδης: «Αυτή η ομάδα αρνείται να χάσει»

«Μια δίκαιη νίκη για μας, θέλω να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, για τη νίκη και την πολύ καλή εμφάνιση τους, θα με κουράζουν να το λέω συνέχεια, να λέω τα καλύτερα για αυτούς. Νομίζω είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης και θέλω να πω ότι αυτή η ομάδα αρνείται να χάσει. Θεωρώ ότι η νίκη αυτή μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια και η ψυχολογία μας θα ανέβει ακόμα περισσότερο. Ανεβάσαμε τον πήχη και για αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές μου, αλλά και στον Θανάση Κακάμη που είναι δίπλα μου και ανταποκρίθηκε επάξια σε ένα κομβικό παιχνίδι. Να ξέρετε ότι είναι ένα μεγάλο ταλέντο, άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και στη πορεία θα δείτε και άλλα παιδιά που έρχονται, αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται. Έχω δώσει μια συμβουλή σε αυτούς, ότι αυτό που έχουν πετύχει να το ενισχύσουν ακόμα περισσότερο και όπως τους έχω αναφέρει χαρακτηριστικά, μπορείτε να κάνετε όλη την Ελλάδα να μιλάει για σας».

Σε ερώτηση για το προσεχές παιχνίδι στην Άρτα με την ΑΕ Καραϊσκάκης που είναι η πρώην ομάδα του ανέφερε:

«Για μας όλα τα παιχνίδια είναι ίδια και σε όλα έχουμε ένα στόχο, τους τρεις βαθμούς. Αυτός είναι ο στόχος μας κάθε Κυριακή να κερδίζουμε».

Θανάσης Κακάμης: «Ευχαριστώ τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου»

«Αρχικά να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου για τη μεγάλη νίκη που κάναμε σήμερα και αυτό που έχω να πω είναι να έχουμε όλοι υγεία και να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά για την δύσκολη συνέχεια».

* Όπως ανακοίνωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ κ. Λάζαρος Παπαδούλης αύριο θα υπάρχει προπόνηση και αποθεραπεία για όσους έπαιξαν στο παιχνίδι με τους Κρητικούς, την Τετάρτη (14/2) θα υπάρχει ρεπό και από την Πέμπτη (15/2) θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι της Άρτας.

** Από την ομάδα του ΑΟΧ/Κισσαμικού δεν έκανε δηλώσεις ούτε ο προπονητής κ. Γιώργος Πετράκης, αλλά ούτε κάποιος ποδοσφαιριστής καθώς υπήρξε η αιτιολογία για να προλάβουν το καράβι της επιστροφής.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ