Βαθμολογία

Μάρκου: «Ελπίζω να περάσουμε στο τελικό»

Το δικό του σχόλιο έκανε στα ΜΜΕ αμέσως μετά τη λήξη της κλήρωσης της ΑΕΛ για τα ημιτελικά, ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Σωτήρης Μάρκου.

Ο κ. Μάρκου βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ και κλήθηκε να σχολιάσει το αποτέλεσμα της κλήρωσης το οποίο δεν ήταν και το ιδανικότερο, αλλά το καλό είναι ότι η ΑΕΛ έχει το πρώτο ματς στην έδρα της.

Επίσης ευχήθηκε να βρεθεί η ΑΕΛ στον τελικό, δήλωσε ότι το κύπελλο αποτελεί διαχρονικά στόχο των «βυσσινί», ενώ σε ερώτηση για το αν ήθελε αντίπαλο τον Πανιώνιο είπε ότι σίγουρα ήταν θεωρητικά ο πιο επιθυμητός.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Μάρκου:

«Μια κλήρωση με τέσσερις από τις ιστορικότερες ομάδες λογικό και τα ζευγάρια να είναι δυνατά. Εμείς κληρωθήκαμε με την ΑΕΚ, μια δύσκολη κλήρωση, το καλό είναι ότι έχουμε το πρώτο ματς στο γήπεδο μας. Η ΑΕΛ σαν μεγάλη ομάδα που είναι με τεράστια ιστορία, με ένα πρωτάθλημα, δυο κύπελλα, ευρωπαϊκές συμμετοχές και πολλές φορές σε τελικούς και ημιτελικούς, θα παίξει για την ιστορία της. Η χρονιά μας πάει και είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε την ομάδα της ΑΕΚ με το ανάλογο σεβασμό στο όνομα της, η πορεία μας στο κύπελλο αποδεικνύει ότι είμαστε συμπαγείς σαν ομάδα. Το κύπελλο είναι διαχρονικά στόχος της ΑΕΛ και ελπίζω να βρεθούμε στο τελικό».

Σε ερώτηση για το αν ήταν ο Πανιώνιος ο επιθυμητός αντίπαλος απάντησε:

«Σίγουρα σε μια κλήρωση με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Πανιώνιο, ο Πανιώνιος ήταν θεωρητικά ο πιο επιθυμητός, αν και είναι ιστορικότερος σύλλογων μεταξύ των τεσσάρων της ημιτελικής φάσης. Σίγουρα θα μας ταίριαζε καλύτερα ένας ημιτελικός με τον Πανιώνιο και αυτό γιατί οι δυο θεωρητικά μεγαλύτεροι θα κοντραροχτυπιόντουσαν για μια θέση και θα πήγαινε μια στο τελικό κόντρα σε μια από τις δυο θεωρητικά μικρότερες».