Βαθμολογία

Αποχώρησε από την ΑΕΛ μετά από 13 χρόνια!

Ιδιαίτερα άτυχος ήταν τα τελευταία χρόνια ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Παντελής Μακροβασίλης. Ένα νέο παιδί, φιλόδοξο που ανήκε μέχρι πριν λίγες ημέρες στην ομάδα της καρδιάς του. Μάλιστα σε επικοινωνία που είχε με το athleticlarissa μας ανέφερε τους λόγους γι’ αυτή την εξέλιξη.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα λίγο από την αρχή. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής πέρασε δύο φορές την πόρτα του χειρουργείου λόγω σοβαρών τραυματισμών στα γήπεδα (χιαστούς) με αποτέλεσμα να μείνει αρκετά πίσω εδώ και αρκετό καιρό.

Ο ίδιος αποφάσισε να αποχωρήσει από την ΑΕΛ και να αφοσιωθεί σε πρώτη φάση στις σπουδές του, αφού έχει περάσει φοιτητής στην Κοζάνη και από το καλοκαίρι να δοκιμάσει ξανά να αγωνιστεί σε κάποια ομάδα με στόχο να επιστρέψει δυνατός. Μάλιστα αυτή την περίοδο είναι στο στάδιο της αποκατάστασης.

Ο Παντελής Μακροβασίλης ήταν στην ΑΕΛ από 5 ετών, από τις ακαδημίες της ομάδας και έφτασε να κάνει προπονήσεις με την αντρική ομάδα όταν ήταν στην Γ’ Εθνική. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν στην Κ-20.

Μάλιστα όπως μας μετέφερε ο ίδιος, είναι όνειρό του, όπως και κάθε Λαρισαίου να επιστρέψει στην ΑΕΛ και να κάνει όσα δεν μπόρεσε μέχρι σήμερα. Εμείς προσωπικά του το ευχόμαστε ολόψυχα γιατί εκτός από ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής είναι και ένα αξιόλογο παιδί με ήθος και αρχές.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ