Βαθμολογία

Σε οικογενειακό κλίμα έκοψε πίτα και γευμάτισε ο Απόλλων Λάρισας (PICS)

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε την Δευτέρα (5/2) ο Απόλλων Λάρισας στην ταβέρνα «Κυματολήγη» μέσα σε ένα πολύ ωραίο και οικογενειακό κλίμα. Η βραδιά περιελάμβανε και πλούσια εδέσματα που προσέφερε η διεύθυνση του καταστήματος.

Στο όμορφο μαγαζί βρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας με τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Μαντζανά να εύχεται καλή επιτυχία με υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές, ο «χρυσός» χορηγός κ. Νίκος Τσόγιας, το τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας με τον τεχνικό κ. Νίκο Θεοδοσιάδη αλλά και τον προπονητή της Κ-20 κ. Κώστα Τσότσο, όπως και οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.

Από την διοίκηση παρευρέθησαν οι κ. Γεώργιος Λιότσιος (αντιπρόεδρος), κ. Γεώργιος Βέβης (γενικός διευθυντής). Και από πλευράς ερασιτεχνικής ο πρόεδρος κ. Χρήστος Τερζούδης, ο αντιπρόεδρος κ. Χρήστος Μπουχουρίδης και ο γενικός γραμματέας κ. Θάνος Μαργαριτόπουλος. Τυχερός της βραδιάς ο Κώστας Χατζής που βρήκε το φλουρί που αντιστοιχούσε σε 100 ευρώ.   

Το athleticlarissa ήταν το μοναδικό ηλεκτρονικό ΜΜΕ στην εκδήλωση με τους Χρήστο και Βάσω Γκατζούλη να καλύπτουν την όμορφη βραδιά και τον Κώστα Τσομάκο να φωτογραφίζει την εκδήλωση του Απόλλωνα Λάρισα.

Ακολουθούν χαρακτηριστικές εικόνες από την εκδήλωση…