Βαθμολογία

Προπόνηση σε καλό κλίμα για Απόλλωνα, επιστρέφει Φιλιππούπολη (PICS)

Σε πολύ καλό κλίμα διεξάγεται αυτή την ώρα η προπόνηση του Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο της Τερψιθέας με την ψυχολογία της ομάδας να είναι στα ύψη.

Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη έχοντας ηρεμία σε όλα τα επίπεδα, μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες κοιτάζει με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος και θέλει να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στα επόμενα παιχνίδια.

Η προπόνηση είναι αυτή την ώρα τόσο για την επαγγελματική ομάδα, όσο και για την ομάδα νέων του συλλόγου καθώς θυμίζουμε ότι το απόγευμα στις 20:30, υπάρχει η εκδήλωση της κοπής πίτας της ομάδας στην "Κυματολήγη" στο κέντρο της Λάρισας.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονούνται κανονικά, ενώ από αύριο (6/2) θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, την Δευτέρα (12/2) στις 14:00.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες ή στο παιχνίδι της 18ης Μαρτίου με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ή σε αυτό της Πρωταπριλιάς με τα Τρίκαλα θα έχουμε την επιστροφή του Απόλλωνα στη φυσική του έδρα το γήπεδο Φιλιππούπολης. Αυτή τη περιόδο γίνεται προετοιμασία του γηπέδου προκειμένου να πάρει άδεια και να είναι έτοιμο προς χρήση από τον λαρισινό σύλλογο.

Αυτές τις ημέρες γίνεται στεγανοποίηση των κερκίδων, επίσης ο αγωνιστικός χώρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση, τις επόμενες ημέρες θα γίνει τοποθέτηση καθισμάτων, αλλαγή στα δημοσιογραφικά θεωρία, ενώ θα μεγαλώσει και η περίφραξη του γηπέδου. Φυσικά θα υπάρξει αλλαγή στους πάγκους, ενώ θα τοποθετηθεί και φυσούνα για την είσοδο των αθλητών στον αγωνιστικό χώρο.

Σίγουρα η παραπάνω είδηση είναι πολύ σημαντική για τον Απόλλωνα καθώς το γήπεδο της Φιλιππούπολης μπορεί άνετα να αποτελέσει το μεγάλο όπλο του συλλόγου και να γίνει μια ισχυρή έδρα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ