Βαθμολογία

Μεγάλη νίκη για τον Αχιλλέα Φαρσάλων (PICS)

Την νίκη με σκορ 1-0 πανηγύρισε η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων, κόντρα στον Αμβρυσσέα Διστόμου στην εντός έδρας αναμέτρηση στα πλαίσια του τετάρτου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας.

Έτσι ο Αχιλλέας Φαρσάλων έφτασε τους 13 βαθμούς και βρίσκεται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή της μπάλας δίχως όμως να απειλούν ιδιαίτερα την εστία του Χάμου.

Η πρώτη ουσιαστική τελική του αγώνα ανήκε στον Αχιλλέα, όταν στο 33′ ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε το φάουλ με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι αύξησαν την πίεσή τους, ψάχνοντας το γκολ, κυρίως με σέντρες από τα πλάγια. Οι παίκτες του Αχιλλέα όντας άψογα στημένοι στο δικό τους μισό δεν επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να απειλήσουν ιδιαίτερα και μπορεί στο 65′ ο Βούλγαρης να μην πρόλαβε να βάλει καλά την προβολή έπειτα από την πάσα του Αραπίτσα, όμως δέκα λεπτά αργότερα ο Νεμπεγλέρας τροφοδότησε γρήγορα τον Καραμπούζη στα δεξιά, αυτός έκανε όμορφη κάθετη πάσα στην καρδιά της περιοχής και ο Τλούπας με δυνατό σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα του Αμβρυσσέα και πέτυχε το πολυπόθητο τέρμα για την ομάδα της Λάρισας.

Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν πολύ ψηλά και πίεσαν ώστε να πετύχουν την ισοφάριση όμως στο 85′ ο Χάμος έδιωξε εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του Χίσι, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας του Αχιλλέα, μπλόκαρε σταθερά την επικίνδυνη σέντρα – σουτ του Κυπραίου κρατώντας έτσι το τρίποντο για τον Αχιλλέα Φαρσάλων μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Χάμος, Οικονόμου, Κούλπας, Μάρκου, Κουρούμαλος, Τλούπας, Νεμπεγλέρας, Μίχος (68′ Κατσανάκης), Βούλγαρης (76′ Καραγκούνης), Καραμπούζης, Αραπίτσας (80′ Κομισόπουλος Αλ.).

Αμβρυσσέας Διστόμου (Μίκι Τσίρκοβιτς): Ντέντσεβ, Μεταλλινός, Καλαγκάνης, Γιαλαμίδης (50′ Πουλάκος), Τέλλος, Βαγγέλι, Ντος Σάντος (60′ Βαφειάδης), Χίσι, Κωστούλας, Σούκιας (Κυπραίος), Μανιδάκης (71′ Μπότσης).

Διαιτητής: Θεοχάρης (ΕΠΣ Θεσσαλίας). Βοηθοί: Βογιατζής, Στεφανής (ΕΠΣ Καρδίτσας).