Βαθμολογία

Ήταν καλύτερη αλλά… (PICS)

ΑΕΛ και Πανιώνιος αναμετρήθηκαν το Σάββατο (3/2) στο AEL FC ARENA σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Τελικά οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, ένα αποτέλεσμα που βάση των ευκαιριών που είχε η ΑΕΛ σίγουρα είναι άδικο.

Ένταση στις καθυστερήσεις ανάμεσα σε Γουάλας και Σπιριντόνοβιτς. Πήγε και ο Ναζλίδης και προσπάθησε να τους χωρίσει ο Κόρμπος. Κούγιας και Ζαμάνης ανάμεσα στους παίκτες. Ξέφυγε η κατάσταση για δευτερόλεπτά, αλλά οι ψυχραιμότεροι ευτυχώς ηρέμισαν τα πνεύματα.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Φωτογραφίες: Κώστας Τσομάκος

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ είχε την κατοχή της μπάλας και πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία χωρίς όμως να τελειώνει κάποια. Ο Πανιώνιος είχε παθητικό ρόλο στο πρώτο ημίχρονο και ελάχιστες φορές βγήκε στην επίθεση δείχνοντας πως συμβιβάζεται με την ισοπαλία.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ συνέχισε την πίεσή της και ανέβηκε περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο. Ανώτερη σαφώς η ομάδα του Ηλία Φυντάνη στον αγωνιστικό χώρο. Και ο Πανιώνιος όμως στο δεύτερο ημίχρονο είχε τις ευκαιρίες του και κάποιες φορές έγινε απειλητικός.

Το φιλμ του αγώνα

9': Ο Μπραχίμι εκτελεί κόρνερ, ο Μπανανά παίρνει την κεφαλιά και αστοχεί για λίγο.

24': Κόρνερ για την ΑΕΛ, που κερδίζει άλλο ένα. Ξανά εκτελεστής ο Αγκάνοβιτς, απομακρύνεται η μπάλα.

28’: Χέρι του Μιλοσάβλιεβιτς ανακάλυψε ο βοηθός Καραγκιζόπουλος με την μπάλα να χτυπά στο πόδι του Σέρβου.

41': Ο Μπραχίμι εκτελεί φάουλ, ο Μπανανά παίρνει την κεφαλιά και η μπάλα φεύγει λίγο έξω. Άγαλμα έμεινε ο Μπόζοβιτς.

53': Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ! Εξαιρετικά αναπτύσσονται οι γηπεδούχοι, ο Ναζλίδης δίνει για τον Κριζμάν και εκείνος αμαρκάριστος εντός περιοχής πλασάρει ψηλά.

60': Κόρνερ για την ΑΕΛ και δεύτερο στη σειρά. Εκτελεί ο Αγκάνοβιτς, νέο κόρνερ παραχωρεί ο Κόρμπος. Η πολιορκία λύνεται με τον Κότνικ να διώχνει.

65': Μπαίνει στην περιοχή από δεξιά ο Μασούρας, αλλά δεν γυρνάει σωστά. Κόρνερ για την ΑΕΛ, το εκτελεί ο Αγκάνοβιτς και ο Ναζλίδης με κεφαλιά αστοχεί.

72': Ο Σπιριντόνοβιτς σουτάρει από το ημικύκλιο, η μπάλα χτυπά στον Γκόλια και φεύγει ελάχιστα έξω. Δεν βγαίνει κάτι από το κόρνερ για τους φιλοξενούμενους.

80': Ο Ναζλίδης βρίσκει τον Περόνε, αλλά εκείνος δεν καταφέρνει να πλασάρει.

83': Ο Σπιριντόνοβιτς δίνει στον Λάμπρου, εκείνος κάνει σέντρα-σουτ και ο Νίλσεν δεν βρίσκει την μπάλα από τη μικρή περιοχή.

87': Μακρινό σουτ του Κόρμπου, άουτ η μπάλα.

89': Ο Μιλοσάβλιεβιτς σουτάρει από τα όρια της περιοχής και αστοχεί.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Λαγός (61’ Μλαντένοβιτς), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς (66’ Λεοζίνιο), Κρίζμαν (71’ Περόνε), Ναζλίδης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίο): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Γκιοατά, Μπανανά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σαββίδης, Λάμπρου, Μπραχίμι (70’ Ουάσινγκτον), Μασούρας (56’ Σπιριντόνοβιτς), Γεσίλ (62’ Νίλσεν).

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκης) Βοηθοί: Καταγκιζόπουλος (Ημαθίας), Βασιλόπουλος (Έβρου) 4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου).