Βαθμολογία

Εντυπωσιακή η κ-17 στη Λαμία

Εντυπωσιακό πέρασμα από την έδρα της Λαμίας έκανε η κ-17 της ΑΕΛ η οποία νίκησε την τοπική ομάδα με 4-0 σε αναμέτρηση για την 19η αγωνιστική.

Η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα ήταν εμφανώς ανώτερη και έφτασε εύκολα στη τελική επικράτηση πετυχαίνοντας ένα τέρμα στο πρώτο μέρος και άλλα τρία στο δεύτερο.

Το 0-1 έκανε στο 39' ο Μάριος Φουρκιώτης ύστερα από ωραία ατομική προσπάθεια και πλασέ, με το σκορ αυτό να είναι του ημιχρόνου. Στο 75' ο Κόφφας επίσης με ωραία ατομική προσπάθεια και αφού πέρασε τρεις ποδοσφαιριστές διαμόρφωσε με πλασέ το 0-2.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Δημόπουλος ύστερα από πάσα του Πινακά βγήκε τετ-α-τετ και πέτυχε το 0-3, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 85΄ με ωραία ατομική προσπάθεια και πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Λαμία (Απόστολος Καραπλής): Τσίτζηρας, Ψωρογιάννης, Καρακώστας, Ντίτσας, Πάντος, Μητσόπουλος, Γιαννακάκος, Ζαγγογιάννης, Καρβέλης, Πλιάτσικας, Ματθαίου.

Έπαιξαν και οι: Ντζιος, Καβαλάρης, Πουρνάρας, Κουδούνας, Καραμπότσης.

ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Σουλούκος, Τέλλιος, Κοντογίωργος, Φουρκιώτης Χ., Παπακωνσταντίνου, Πετάνι (75' Κουσκουρίδας), Μιλτιάδης (60' Δημόπουλος), Καμπέρης (83' Σταύρος), Φουρκιώτης Μ. (70' Τσουμάνης), Πινακάς, Μαλάκος (60' Κόφφας)

Ο τεχνικός της ομάδας κ. Ζιάγκας μετά το ματς δήλωσε στο athleticlarissa.gr τα εξής:

«Νομίζω ότι το σκορ τα λέει όλα, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί το σκορ θα μπορούσε να πάρει διαστάσεις από το πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο μέχρι το 70', χωρίς βέβαια να δημιουργήσει φάσεις η Λαμία, από το 70' έγινε το 0-2 και κάπου εκεί έγινε ακόμα πιο εύκολο. Είμαστε ευχαριστημένοι από τα παιδιά, αν σκεφτούμε και το ότι το γήπεδο είναι πλαστικό, είναι βέβαια όπως είπα επιβάρυνση, αλλά από την άλλη έχουμε και το πλεονέκτημα ότι μπορούμε να κάνουμε παιχνίδι, γιατί αυτό προσπαθούμε σε κάθε αγώνα. Γενικά μας ευνοούν τέτοια γήπεδα και επαναλαμβάνω είμαστε ευχαριστημένοι από όλα τα παιδιά καθώς το σημαντικότερο είναι να υπάρχει προόδος».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ