Βαθμολογία

Βέβαιος για την παραμονή ο Δημητρίου

Ακόμη μία ήττα γνώρισε ο Παναιγιάλειος, αλλά ο Πέτρος Δημητρίου δεν δείχνει να ανησυχεί σχετικά με την παραμονή στη Β' Εθνική. Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας ο τεχνικός των «μελανόλευκων» εξέφρασε τη σιγουριά του για τη σωτηρία, ενώ χαρακτήρισε την ομάδα του ηθική νικήτρια.

«Είναι πολύ συγκινητική μέρα για μένα. Είναι το πρώτο παιχνίδι μετά από 6-7 χρόνια εδώ στο Αίγιο και είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι ηθικός νικητής σήμερα ήταν ο Παναγιάλειος. Ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα με αυτά τα παιδιά. Τήρησαν κατά γράμμα αυτά που τους είχα πει. Με πολλά προβλήματα όπως αυτό του Σκαρτσίλα λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα, με τον Καζναφέρη να είναι έτοιμος να φύγει.

Φτιάξαμε μια ομάδα, με παίκτες σε διαφορετικές θέσεις και με εξέπληξαν οι παίκτες μου. Ήταν τρομερή η παρουσία τους. Δεν νομίζω ότι υπήρχε αντίπαλος στο γήπεδο. Νομίζω ότι τις φάσεις τις είχαμε εμείς. Τρεις φάσεις στο πρώτο ημίχρονο ήταν δικές μας. Και δεν ξέρω αν το γκολ ήταν κανονικό. Πιέσαμε σε όλο το ματς ψηλά, με επιθετική άμυνα. Τα παιδιά ήταν εξαιρετικά.

Αυτό που ευχαριστήθηκα σήμερα ήταν ότι έδωσαν την ψυχή τους. Ακόμα και μετά το γκολ δεν τα παράτησαν. Πιστεύω και με τα νέα δελτία που θα βγουν η ομάδα θα αποκτήσει άλλη δυναμική. Και δηλώνω κατηγορηματικά ότι ο Παναιγιάλειος δεν πρόκειται να πέσει, ούτε να κινδυνέψει.

Τα παιδιά αυτά θα είναι… ταλιμπάν κάθε αγωνιστική. Αυτό μπορώ να το εγγυηθώ. Θα παίζουν στο 100%. Για σήμερα όπως είπα είναι ηθικοί νικητές. Και άξιζαν το χειροκρότημα του κόσμου στο φινάλε.

Όσον για τον συνάδελφο τώρα πιστεύω ότι πρέπει να τον προβληματίσει όταν ο Παναιγιάλειος τον παίζει στο μισό γήπεδο. Επειδή τον Απόλλωνα έτυχε να τον αντιμετωπίσω και να τον κερδίσω με τον Αχαρναϊκό, θεωρώ ότι αν είχαμε 2-3 λύσεις θα είχαμε πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα η ομάδα. Είχα πει ότι ξεκινάμε την αντεπίθεση από την Τετάρτη. Και νομίζω ότι με έντεκα παίκτες την ξεκινήσαμε από σήμερα. Δεν μετράει μόνο το αποτέλεσμα. Μετράει και η προσπάθεια. Ψηλά το κεφάλι, από αύριο δουλειά και ψάξτε να βρείτε τους άλλους πέντε που θα πέσουν. Εμείς δεν θα πέσουμε. Το δηλώνω κατηγορηματικά. Θα πάμε στον Καραϊσκάκη για ό,τι καλύτερο. Μετά υπάρχει το ματς με τον Αχαρναϊκό που θα μας βοηθήσει αυτό το διάστημα να δουλέψουμε όπως θέλουμε», ανέφερε ο Δημητρίου. Επίσης, είπε:

Για το ενδεχόμενο παραμονής του Καζναφέρη: «Ήδη έχουμε κάνει μια προσπάθεια να παραμείνουν όλα τα παιδιά στην ομάδα. Δεν είναι οικονομικό το θέμα με τον Καζναφέρη. Το παιδί είναι κουρασμένο. Είχε φύγει και το καλοκαίρι και όλη αυτή η κατάσταση τον έχει κουράσει. Του κάναμε πρόταση να του δώσουμε όλα τα λεφτά και μας είπε ότι θέλει να το σκεφτεί. Μακάρι να μείνει, γιατί είναι καλός παίκτης και η συμπεριφορά του είναι φοβερή. Όταν μάθαμε το πρωί ότι ο Σκαρτσίλας έχει πυρετό, μίλησα μαζί του και μου είπε πως θα βοηθήσει την ομάδα. Αυτό δείχνει ότι υπάρχουν άνθρωποι που κοιτάνε το καλό της ομάδας».

Για το αν οι μεταγραφές είναι έτοιμες να βοηθήσουν: «Είναι κάποιοι παίκτες που μπορούν να παίξουν άμεσα. Είναι παιδιά δικά μου που ξέρουν τη φιλοσοφία μου και την Κυριακή μπορούν να παίξουν άμεσα. Απλά περιμένουμε τους ξένους που θα κάνουν τη διαφορά. Είναι ένας Ρώσος, ένα δεκάρι και ένας πλάγιος επιθετικός. Οι άλλοι είναι Ελληνόπουλα σε νεαρή ηλικία που ξέρουν τη φιλοσοφία μου».

Για το αν πιστεύει στη σωτηρία και πότε περιμένει η ομάδα του να δείξει βελτίωση: «Αν δεν το πίστευα, δεν θα το έκανα. Το έχω ξανακάνει. Θα είναι βελτιωμένη η ομάδα από την Κυριακή. Αλλά ακόμα περισσότερο στο ρεπό λόγω Αχαρναϊκού. Αυτό είναι δώρο για μένα. Εκεί θα δουλέψω σε αυτά που θέλω. Πάντως δεν μπορώ να εγγυηθώ πόσο βελτιωμένοι θα είμαστε, εκείνο που μπορώ να πω είναι ότι θα δίνουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο. Αυτό έδειξαν σήμερα. Αν είχαμε μερικές λύσεις, θα γυρνάγαμε το ματς. Είμαι εγωιστής στη δουλειά μου και σας ξαναλέω πως δεν θα αφήσω τον Παναιγιάλειο να κινδυνεύσει».

Για τη διαιτησία του αγώνα: «Δεν έπαιξε καθόλου έδρα. Ούτε κάρτες, ούτε τίποτα. Αν δείτε τα φάουλ ήταν υπέρ τους Απόλλωνα και στο τέλος πήραμε κάποια στφυρίγματα. Ίσως όλη αυτή η κατάσταση παίζει ρόλο».