Βαθμολογία

Οφρυδόπουλος: «Είμαστε ικανοποιημένοι»

Δεν μπόρεσε να διευρύνει το νικηφόρο σερί της η Παναχαϊκή το απόγευμα της Τετάρτης (31/1) μένοντας στο 0-0 με τη Σπάρτη, σε ένα ματς που δεν κατάφερε να κάνει ούτε μία κλασική ευκαιρία.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είπε πως η ομάδα του κυνήγησε το ματς και πως οι αλλαγές του βοήθησαν, ενώ χαρακτήρισε σημαντικό το παιχνίδι που έρχεται κόντρα στον Πανσερραϊκό εκτός έδρας.

Αναλυτικά όσα είπε: «Είχαμε σίγουρα ένα δύσκολο και σημαντικό ματς, κόντρα σε μια καλή ομάδα. Που μέχρι στιγμής αξιοποιεί την έδρα της όντας αήττητη. Νομίζω ότι ήμασταν καλά προετοιμασμένοι.

Στο πρώτο ημίχρονο Σπάρτη σε παθητικό ρόλο, εμείς είχαμε τον πλήρη έλεγχο αλλά δεν μπορέσαμε να βρούμε καλές ευκαιρίες. Ωστόσο δεν κινδυνέψαμε ποτέ. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε ένα γίνουμε πιο επιθετική με την είσοδο του Βασιλείου. Μας βοήθησε αυτή η αλλαγή αρχικά. Προσπαθήσαμε να φρεσκάρουμε λίγο τα χαφ μας.

Το κυνηγήσαμε το ματς μέχρι τέλος το παιχνίδι. Όταν είσαι στην επίθεση σε όλο το παιχνίδι, θα γίνει κάποια στιγμή κάποια αντεπίθεση. Όπως και έγινε και η Σπάρτη μας απείλησε μια δύο φορές.

Εμείς είμαστε ικανοποιημένοι. Είναι ένα αποτέλεσμα εκτός έδρας. Μπράβο σε όλα τα παιδιά και από σήμερα ξεκουραζόμαστε για το επόμενο ματς με τον Πανασερραϊκό που είναι πολύ σημαντικό».