Βαθμολογία

Γράφας: «Μπορούσαμε τους τρεις βαθμούς»

Αρκετά καλή ήταν η Σπάρτη το απόγευμα της Τετάρτης (31/1) κόντρα στην Παναχαϊκή. Την μπλόκαρε εντελώς όπως φαίνεται και από το 0-0, ενώ θα μπορούσε να έχει πάρει και τη νίκη χάνοντας δύο καλές στιγμές με τον Φουρτάδο προς το φινάλε.

Αυτό υποστήριξε και ο Θωμάς Γράφας στη συνέντευξη Τύπου. Ο κόουτς των Λακώνων είπε πως το ματς του άφησε μία γλυκόπικρη γεύση γιατί η ομάδα του μπορούσε να έχει πάρει το τρίποντο, ενώ προσέθεσε πως η θέση της Παναχαϊκής είναι στη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ήταν από το πρώτο λεπτό ένα παιχνίδι που είχε τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι. Ήμασταν μια ομάδα που ήξερε τι ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το έδειχναν άλλωστε και τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών.

Είχαμε άριστη τακτική συμπεριφορά και σε θέση άμυνας και στην επίθεση. Στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο αλλάξαμε την διάταξή μας. Δείξαμε οτι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από την ισοπαλία. Κόντρα σε μια καλή ομάδα, καλοδουλεμένη.

Καταφέραμε να την περιορίσουμε σε όλο το ματς, να μην μας κάνει μία φάση. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για την ομάδα και τους παίκτες. Μας αφήνει μια πικρία το παιχνίδι καθώς θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Η Παναχαϊκή είναι μεγάλο ποδοσφαιρικό μέγεθος και κατά την άποψή μου η θέση της είναι στην Σούπερ Λίγκα».