Βαθμολογία

Αμανατίδης: «Να δώσει η ομάδα μία απάντηση»

Δεν μπορεί εκτός έδρας ο Πανσερραϊκός, πηγαίνει από ήττα σε ήττα και το σερί συνεχίστηκε και στο ματς με την Καλλιθέα το απόγεμα της Κυριακής (28/1). Οι Σερραίοι έμειναν ξανά με άδεια χέρια και ο Περικλής Αμανατίδης ζήτησε να βγάλουν οι παίκτες του άμεσα αντίδραση.

Μεταξύ άλλων ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στη γρήγορη ισοφάριση και προσέθεσε πως η ομάδα του αδικήθηκε καθαρά, ενώ σχολίασε επίσης ότι ο χρόνος δουλεύει υπέρ της των «λιονταριών», αφού σταδιακά θα ενσωματωθούν πλήρως τα νέα αποκτήματα.

Αναλυτικά είπε: «Δυστυχώς ένα πικρό αποτέλεσμα για εμάς. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, στο πρώτο εικοσάλεπτο εκτός από το γκολ που πετυχαίνουμε, κάναμε ένα από τα καλύτερα ξεκινήματά μας. Νομίζω ότι δεχθήκαμε ένα κρύο γκολ, κόντρα στην ροή του παιχνιδιού. Εκεί χάσαμε τον προσανατολισμό μας. Ένα παιχνίδι που η ομάδα έχει ξεκινήσει καλά, βρέθηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου να κυνηγάει το σκορ.

Ξεκινήσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο πάλι καλά. Πιέσαμε να ισοφαρίσουμε. Εκεί αδικήθηκε καθαρά η ομάδα μας. Σε μία, δύο φάσεις. Δεν ξέρω τον λόγο. Από κει και πέρα ρισκάρουμε. Φάγαμε το τρίτο γκολ και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι για εμάς. Σε ένα ματς που είχε μεγάλη θέληση και η ομάδα της Καλλιθέας, αλλά εμείς με μεγαλύτερη κατοχή και μεγαλύτερη διάρκεια την μπάλα στα πόδια μας. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι.

Μέσα σε τρεις μέρες είναι το επόμενο παιχνίδι. Νομίζω ότι είναι μια δοκιμασία για εμάς. Σε τρεις μέρες η ομάδα πρέπει να δώσει μια απάντηση. Πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτά τα αποτελέσματα. Θα μας δοθεί η δυνατότητα να πάρουμε την Τετάρτη αυτό που δεν μπορέσαμε σήμερα.

Κρίμα γιατί συνολικά η προσπάθεια ήταν καλή, αλλά και πάλι δεν πήραμε τίποτα. Έχουμε φέρει αρκετούς νέους παίκτες στην ομάδα. Προσπαθούμε να τους μπολιάσουμε. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας. Νομίζω ότι η ομάδα θα σηκώσει κεφάλι, έχει πολλά παιχνίδια ακόμα. Αλλά θα παίξει μεγάλο ρόλο πως θα τελειώσει τον πρώτο γύρο.

Καλή συνέχεια στην ομάδα της Καλλιθέας, που έχει τους ίδιος βαθμούς με εμάς. Μας περιμένει ο ίδιος Γογλοθάς». Από κει και πέρα σε ερώτηση για τα παιχνίδια που στοχεύει ο Πανσερραϊκός μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου πρόσθεσε: «Χρειαζόμαστε ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Εκτός από τον Εργοτέλη, παίζουμε με την Παναχαϊκή, την Δόξα Δράμας, τον Άρη. Είμαστε Πανσερραϊκός και θεωρώ ότι θα πάρουμε αυτό που ψάχνουμε. Για να ξανασταθούμε στα πόδια μας».