Βαθμολογία

Κορακάκης: «Δυο-τρεις προσθήκες ακόμα»

Τελικός ήταν για την Καλλιθέα το ματς με τον Πανσερραϊκό και κατάφερε να το πάρει με 3-1 και ταυτόχρονα να πάρει και σημαντική ανάσα εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος στη μάχη που δίνει για τη σωτηρία.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Κορακάκης στάθηκε στη σημασία αυτής της νίκης και συνεχάρη τους παίκτες του, ενώ προσέθεσε πως θα γίνουν άλλες δύο-τρεις κινήσεις για να υπάρχουν περισσότερες επιλογές στο ρόστερ.

Αρχικά είπε: «Ήταν μία πάρα πολύ μεγάλη νίκη για την ομάδα μας. Εκτός του βαθμολογικού ενδιαφέροντος, που το καταλαβαίνουμε όλοι, γιατί βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση. Το μεγαλύτερο κέρδος είναι το ψυχολογικό κομμάτι και αυτό που θα κερδίσει η ομάδα μέσα από αυτό το αποτέλεσμα.

Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους όχι μόνο σήμερα, αλλά και στα προηγούμενα παιχνίδια. Βλέποντάς τους μέσα από τις προπονήσεις το πόσο πολύ δουλεύουν, ευελπιστώ αυτό το αποτέλεσμα να μας δώσει ώθηση να πάμε καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια.

Αγωνιστικά σήμερα πετύχαμε τρία γκολ, που για εμάς είναι πολύ σημαντικό , γιατί γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και επίσης η αλήθεια είναι ότι ο αντίπαλος είχε κάποιες ευκαιρίες που θα μπορούσε να μας απειλήσει περισσότερο. Η τύχη είναι μέρος του ποδοσφαίρου, την είχαμε σήμερα, δεν την είχαμε σε άλλα παιχνίδια και καταφέραμε να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα».

Για το τι χρειάζεται για να βγάλει τις πραγματικές της δυνατότητες η Καλλιθέα σχολίασε: «Δεν είναι εκεί που θέλουμε ακόμη η ομάδα. Ένας μήνας δεν είναι μεγάλο διάστημα για να μπορέσουμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Και μέσα από πίεση, δεν είναι καλοκαίρι για προετοιμασία, όμως τα παιδιά δουλεύουν πολύ και σαν ομάδα κοιτάμε να ενισχυθούμε, με δύο τρεις προσθήκες ακόμη. Είναι δύσκολο, γιατί υπάρχει απαγόρευση, δεν είναι εύκολο να πάρεις κάποιο παιδί που θα είναι έτοιμο να βοηθήσει τη δεδομένη χρονική στιγμή. Το κοιτάμε αν γίνουν και αυτές οι δύο τρεις κινήσεις μεσοεπιθετικά, θα είμαστε καλύτερα».