Βαθμολογία

Γεωργιάδης: «Να πλησιάσουμε όλο και περισσότερο τη δεύτερη θέση»

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο Απόλλων Καλαμαριάς (Πόντου), κερδίζοντας με το ευρύ 4-1 τον Παναιγιάλειο και με τον Κώστα Γεωργιάδη να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου ότι θα γίνει προσπάθεια για να πλησιάσουν οι «κοκκινόμαυροι» στη δεύτερη θέση.

«Πάντα μια ομάδα όταν έχει καιρό να πετύχει ένα καλό αποτέλεσμα, που για εμάς είναι πάντα η νίκη, δεν υπάρχει τόση θετική αύρα στα αποδυτήρια, παρόλο που στους δυο τελευταίους αγώνες αξίζαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω.

Γνωρίζαμε τα προβλήματα του αντιπάλου και οι ποδοσφαιριστές μας ήταν συγκεντρωμένοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και πήραμε τη νίκη που ήταν το ζητούμενο. Τώρα έχουμε δυο μέρες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε με περισσότερη διάθεση και αυτοπεποίθηση για το επόμενο εντός έδρας ματς με τον Κισσαμικό.

Αυτή η νίκη θα μας βάλει ξανά στο γκρουπάκι των 5-6 ομάδων που θα πλησιάζουν όλο και περισσότερο τη δεύτερη θέση. Η ομάδα δεν θα σταματάει να επιζητά σε κάθε ματς τη νίκη και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε κάνει. Έχουμε εντοπίσει πού έχουμε πρόβλημα και προσπαθούμε να το διορθώσουμε», είπε ο συνεργάτης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Επίσης, ανέφερε:

Για τις μεταγραφές: «Ο κύριος Καλαϊτζίδης διαχειρίζεται τα μεταγραφικά θέματα και για κάτι νεότερο θα ενημερωθείτε από τον ίδιο».

Για τους λόγους που έφυγαν Ν' Λουντούλου και Ντούνγκα: «Ο Ντούνγκα δεν ήταν στα πλάνα μας και γι' αυτό ήταν καλό να πάει σε άλλο σύλλογο και με τον Γκαέλ είχαμε διαφορετικές σκέψεις και απόψεις όσον αφορά την αγωνιστική λειτουργία και φιλοσοφία της ομάδας».