Βαθμολογία

Ήττα για την ΑΕΛ στο Περιστέρι (1-0)

Η ΑΕΛ γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδίκησε «δάφνες ποιότητας», με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να δυσκολεύονται να παράξουν επικίνδυνες φάσεις. Ο Ατρόμητος απείλησε με κεφαλιά του Βασιλακάκη που μπλόκαρε ο Μπόζοβιτς στο 25’, ενώ η ΑΕΛ είχε ένα καλό φάουλ του Ναζλίδη, που κατέληξε στα χέρια του Γιαννιώτη (38’).

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά με στόχο να σκοράρει και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 53’, όταν ο Ντιγκινή βρήκε τον Μπρούνο μέσα στην περιοχή, αλλά αυτός σούταρε ψηλά. Εν τέλει, οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ που αναζητούσαν στο 61’. Ο Μπρούνο τροφοδότησε τον Ντιγκινί, αυτός γύρισε από τα δεξιά και ο Ντάουντα έκανε το 1-0 με δεξί πλασέ από κοντά!

Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι, αφού η ΑΕΛ δεν έδειξε ικανή να πιέσει για την ισοφάριση. Αντιθέτως, ο Ατρόμητος είχε δυο ευκαιρίες να πετύχει ακόμα ένα γκολ, όμως ο Βασιλακάκης δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλεονεκτικές θέσεις τόσο στο 79’ όσο και στο 85’.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γιαννούλης, Κιβρακίδης (46' Μπρούνο), Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Σάκιτς, Μπουσουλάτζιτς (72' Μάντσον), Βασιλακάκης (88' Καρασαλίδης), Ντιγκινί, Ούμπιδες, Ντάουντα.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Χούμπτσεφ, Ρέντζας (20' Κρίζμαν, 65' Μλαντένοβιτς), Ζίζιτς, Φατιόν, Αγκάνοβιτς (75' Περόνε), Μιλοσάβλιεβιτς, Λαγός, Γιοβάνοβιτς, Ναζλίδης.