Βαθμολογία

Κρίθηκε νωρίς, κ-20 Ατρόμητος - ΑΕΛ 2-0

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε σήμερα (28/1) η κ-20 της ΑΕΛ από την αντίστοιχη του Ατρόμητου στο γήπεδο του Ρουφ για την 19η αγωνιστική.

Η ομάδα του Μπάμπη Παναγούλη βρέθηκε να ηττάται από το ημίχρονο με 2-0 με ισάριθμα τέρματα του Τριμμάτη στο 10' και στο 35', με το έργο να γίνεται δύσκολο, ενώ στην επανάληψη προσπάθησε να φτάσει στο 2-1 και να ξαναμπει στο ματς αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ατρόμητος (Μουράτ Σεροπιάν): Ιωαννίδης, Νταούλιας, Λώλος, Παπαδογιωργάκης, Στρούγγης, Ιμέρι, Νταβιώτης, Λαζαρίδης, Τριμμάτης, Ρούνης, Τσεκερίδης.

Έπαιξαν και οι: Χιλάι, Νιτσάκης, Ξενοπανάγος.

ΑΕΛ (Μπάμπης Παναγούλης): Μπίλτζης, Καραμπίνας, Λυκουργος, Καλούσης, Καρατάσιος, Βαφειάδης, Πλατάνας (46' Καραθάνος), Μπιγκάνος (46' Κουσσιός), Νούσιος, Μακρής, Σάλταρης (60' λ.τ. Κυρμιτζής).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της ομάδας κ. Παναγούλης δήλωσε στο athleticlarissa.gr τα εξής:

«Παίζαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, βρεθήκαμε να χάνουμε 2-0, στην επανάληψη αλλάξαμε κάποια πράγματα γίναμε πιο επιθετικοί σε πρόσωπα και σχήμα και φτάσαμε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή με τα δυο σουτ του Νούσιου. Όμως το σκορ έμεινε εκεί, εμείς κρατάμε την προσπάθεια και συνεχίζουμε....».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ